Bak-horoszkóp november 2020.

JOB: siker a munkahelyen, ha a tervezett november folyamán – bizonyára valami új. Valójában csak az újonnan lehet, hogy úgy módosítsa, és stabilizálják. Lesz pénz, jó pénz vagy hitel. Óvatosnak kell lenned, az a hónap elején, mert akkor nem kell túlzottan kedvező szempontjai. Vigyázz, amikor a Vénusz belép a Skorpió, mert nem jó energetikai helyzete, bár igazi jó szempont Plútó a Bak azonban nehéz lehet, különösen a nők körében. November 10-től, hogy helyes a jobb szempontokat, különösen az Uránusz, ezért jó lenne, hogy Aquarius a környezetükben, mert mellette is boldogulni. Bak általában inkább, és szükség van, hogy nem nagy munkát. Fuss fel – ez a legnehezebb, de egyben a legfontosabb tényező ebben a karaktert.

LOVE: Érzelmileg kétségei vannak, a tűz. Lesz bizonytalan vagy a választásban – Bika, Szűz és Bak. Nehéz eldönteni, hogy tartsa a pozícióját. Kitartás, érett gondolkodás – a legjobb módja annak, hogy a megoldást. Meg kell leküzdeni az állapot, a szórakozás, egyéjszakás, alkalmi megfigyelések. Meg kell gondolni a stabilitást. Ha házas, akkor vigyázz a titkos kapcsolat, önmagában is, és a partnerek. Mindkettő hajlamos kalandok, botrányok, csalások. A második felében a hónap kapsz egy Scorpio, amely elcsábítja meg.

EGÉSZSÉG: A jó egészség akkor díszített novemberben bár hajlamosak a paranoia, hipochondria, némelyikük még eltúlzott az alkohol. Feltétlenül körül november 23., óvakodjatok a sérülések, esések, megfázás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét