Bak-horoszkóp január 2021.

Szerelem Bak az elsődleges kapcsolatok és házasságok Januártól a harmadik évtizedében fárasztó lehet és változó. Érzelmi partner és (különösen akkor), akkor hajlamos lehet bizonyos squabbles térjen vissza a korábbi hibákat, kapcsoló, ami nem kis nem fog hozzájárulni a kapcsolatot erősíteni és stabilizálni. Mindketten úgy vélik, hogy igazad van, és senki nem akarja, hogy az. A mindezt, akkor jelenhetnek meg mellette valaki, akit sikerül az összes gondját elfelejtheti, és előtte a forgalmas, megnyitva a lehetőséget a titkos kapcsolatokat. Szükség lehet egy kis időt, hogy virágzik magukat visszafogni, és a féket (a titkos kapcsolatok nem valami, hogy a vödör), de a január közepén, jön egy intenzív időszak, amikor is lazítani. Ha az első húsz napon a hónapban Ön tud menni anélkül hogy az ilyen helyzetekben a harmadik évtizedében azt, és a szeretett egy vagy házastársa hozhat nyugtató, szebb események és visszatérés által megállapított szereteted fut. Tekintsük jól mik a prioritások. Ha magányos, összefüggésben a Szaturnusz és a Vénusz a területén a tudatalatti, a titok – nagyon gyakran megy vissza a gondolkodás valaki, akivel korábban már érzelmi kapcsolat. Elképzelhető, hogy lesz akar térni erre a személyre, de akkor tényleg nem lehet megmondani, hogy mi lenne, amire szükség van ebben a pillanatban. Ha hajlamos visszatér a múlt, akkor csak vonzza az embereket, hogy előre tudja, hogy nem az Ön számára, és te velük nem tudja elérni azt a fajta kapcsolat típusát, amire vágysz. De a magány nem a saját, és megtalálja a történet, hogy fog menni égisze alatt titok.

Business: Ez a részlet azonnal figyelmét – az összes kecske, de különösen a magán-, a hónap közepén megy egy rendkívüli pénzügyi nyereség – legyetek résen, és „merkajte” körülmények között az az, hogy csak egy kicsit anyagilag visszaszerezze a költségek az ünnepek … Általában – ha nem hogy csak panaszkodnak, hogy a beáramló pénz, és néhány saját ötletek és idejice minden bizonnyal nőni „eladni”, hogy az érdekelt felek. De ahhoz, hogy menjen a start – a nap a jele, míg a harmadik évtizedében januárban, és a Merkúr rajta keresztül van a visszalépést. Ez egy jó alkalom, hogy tegyen lépéseket, különösen akkor, ha a múltban volt egy holtpont, a vállalati szegmensben. Lehetőségek kihagyott azt a promóció, nem lesz újra napirendre. Prijaci akkor visszaigazolást a hozzájárulás vagy a siker felettesek, hogy jöjjön az első évtizedében januárban. Ha ez nem javul, akkor legalább pénzbeli nyereség. Ne felejtsük el, a fiatal Hold a jel, és úgy tűnik, itt az ideje, hogy aktiválják és fut minden szegmensben!

Egészség: A Merkúr uralja az egészségre, hanem azért, mert ebben a hónapban a jele, és ez addig, amíg a végén a második évtized retrográd úton, akkor egy kicsit többet foglalkozni élet szegmensben. Ügyeljen arra, hogy esik, és a sérülések, a megfázás vagy az influenza, nem szüntetik meg a folyamatos, mivel most már a tüdő és a hörgők gyenge pontja.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét