Bak-horoszkóp december 2020.

JOB: Ez az az időszak, amikor a Bak belépő az átmeneti időszakban. Retro Mercury fog felzaklatni, mivel a bizonytalanság kommunikál kollégák, üzleti partnerek. Természetesen meg kell mutatni a stabilitás és fuss ez a legjobb módja. Azzal, hogy csatlakozott a Vénusz Nyilas lesz több esélye, hogy működjenek együtt az emberek ,, nyitott”, ahol van, hogy kihasználják ezt az együttműködést. Mars a Skorpióban belép december 9., majd megadja az erőt, akaraterő, nagyobb bizalmat, hogy útnak az új projektek vagy hozzon létre egy tervet az új évben. Pénzét nehéz volt az első fele a hónap, és akkor van egy hirtelen növekedés, éppen akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Együttműködés Scorpio hozhat nagy tervek, de a projektek és nagyobb költségvetéssel. Az emberek a vízöntő vagy Halak adhat munkát, vagy az együttműködés a kreatív munka keretében a pszichológia, alternatív tudás, parapszichológia.

LOVE: Van UCU kapcsolatban, vagy nem csak rajtad múlik. Maga nehéz nyerni, és még nehezebb megtartani. Nyilas valaki, akivel lehet, hogy nagyon boldog, vagy legalábbis elégedett. A Taurus van egy szenvedélye, hogy tart egy rövid ideig a Virgin lesz csere a gondolatok, szavak, vagy mi nehéz és te és ő és az érzelmek. Ha házas vagy kapcsolatokat fogja érteni egymást.

EGÉSZSÉG: Meg kell figyelni, hogy a felesleges zsír a szervezetben, főleg a májban, ami érzékeny. A probléma az emésztés, puffadás, a gyomor is megoldható kisebb vacsorát. Alapvetően az egészségügyi meglehetősen stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét