Azt hitték, hogy csendes és visszahúzódó? Tény, hogy ez állatöv jel legnehezebb az ágyban

Mikor a legjobb szerető horoszkóp? Fogadok, hogy úgy gondolja, Skorpió, és ő nagyon rossz. Ez alatt foglalt karaktert valóban kulcsfontosságú igazi tűz, és ha figyelembe egy ágyba, akkor nem fogja elfelejteni őket.

HE BULL

Ha a nők, akik szeretik, romantika árak és az ilyen gesztusok, akkor meg kell valamivel alacsonyabb elvárások, mert az ember Taurus nem abból a történet. Szereted, hogy állapodjanak meg egy gesztus, de ez lesz velem a teljes, és jobb lenne, ha szokni.

Bulls ismert nagy csábító és flörtöl és bulizás nem fogják megelőzni semmit, de őrült kő. Ha azt mondják: „én”, ez nem kétséges a hűség, de nem kétséges, nem az, hogy meg kell felelnie egy csomó ellenőrzést, mielőtt elfogadja a élettársa, mert ő keres ugyanaz a dolog, és kínál, és ez egy abszolút elkötelezettség, lojalitás ii skrenost.

Egyetért Ön azzal, hogy egyszer, s fogás van, annál többet soha nem fog hinni teljesen. Bár nem hajlik a romantikus gesztusok, a gyakorlati oldalát szeretett felesége biztosít minden amire gondolsz, és az első helyen ez az ő kényelmét és anyagi biztonságot.

NŐI BULL

Női ennek jele az állatöv egyszerűen létre egy család életét, és gyakran nagyon korán jövendő házastársak. Mint a férfiak ez a jel, és ők őszinte és hűséges és odaadó teljes egészében a hazai, a férj és a gyerekek.

Egy férfi várt maximális támogatása minden szinten. Birtokos és nagyon féltékeny, és emellett hajlamos a manipulációra szorult, amit akar.

Bár első ránézésre, mint egy csendes nőt szentelt neki a család, az ágyban mutatja minden szenvedélyes és érzéki természetét, és mivel ezt a tényt vonatkozik najstrastveniju szeretője az állatöv, de a tapasztalt vele akkor át kell adni sok vizsgálatok és kísérletek. Azonban, ahogy azt mondják, hogy már találkozott velük, minden erőfeszítést fizeti ki.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét