Az összes állatövi, ez vonzza érzelmileg elérhetetlen

Ezek a gondolkodók, értékelők, megfigyelők, elemzők, maximalisták, keményen dolgozó, gyakorlatias és intelligens emberek.

Azt is lehet domináns, kritikus és rendkívül ideges, magas és gyakran irreális elvárásokat. Nehéz megnyitni a szíved, és nem a srácok, akik teljesen belevetik magukat a mélybe a szeretet, vizsgálat nélkül a víz.

Ők – Device.

Mi akadályozza a készülék, hogy megpróbálja az igazi szerelem a félelem az intimitás és a valós és a logikus gondolkodás. Miatt állandó törekednek a tökéletesség és a félelem, hogy nem él a szabványok tűzték ki maguknak, ami történhet velük, hogy látnak, mint méltó a szeretet, és gyakran az önbecsülés és mi akadályozza őket belőle.

Ezért Device gyakran vonzzák szép katasztrófa, elveszett célokat és a legfontosabb, hogy érzelmileg nem érhető el. Az ilyen típusú emberek egy biztonságos fogadást a Virgin, mert úgy érzik, hogy Device „elég tökéletes”, és hogy megérdemlik ugyanazt a „tökéletes” partner. Szűz nem kell adni mindent, amit nyújtani tud kapcsolatban, különösen, ha nem hiszik, hogy a kapcsolat utolsó hosszú távon.

Ehelyett a készülék folyamatosan dolgozik, hogy javítsa magát, és tartsa meg szív és az érzelmek a lehetőségét, igaz és hiteles szeretet.

Virgin óvatosak, és megvárja a tökéletességre, nem lesz boldog nem elégedett semmivel kevesebb. Ezek intuitív lények, nagy belső erőt és küldetése, hogy megtalálja az igazi, örök szerelem.

Ezek azonban nem keresi a szeretetet a tündérmesékben – mit akarnak egy partner, aki felelősséget vállal magára, aki hiteles, és ki tudja mutatni a valódi és teljes szeretet.

Virgin vannak érzéki lények, és gyakran nagymértékben félreértették, mert a legjobb, hogy fedezze fel az ő érzékeny oldala, és ezért jár a hideg és érzéketlen mások érzéseit.

Ez gyakran minden jár, és ellenőrizze, hogy milyen erős szűz valaki hajlandó nyerni a szívüket. Csak az erős nyer, és a Virgin reméli, hogy leesnek gyengébb.

Virgin folyamatosan munkát önfejlesztés és a magas színvonalon magam, és ezek a szabványok vetített másrészt amíg nem talál egy partnert, aki szerint él a várakozásokat. Addig lesznek boldogok, hogy egyedül maradt, időt tölteni a tanulás, olvasni és általában békében, elhatárolta aki közel kerül, amíg a megfelelő személy jön.

Ha valaha is hallotta a kifejezést: „A legvonzóbb része a férfiak / nők fejükben” – ez feltétlenül kell szentelt a Szűz. Ezek intellektusai Csillagjegy és intelligens, analitikus és éleslátó gondolkodás teszi őket nagy filozófus és érdekes és érdekes embereket.

Gyermeki érdeklődés az életben vezet, hogy a vakító beszélgetést útjukat a törekvés a tudás és az igazság.

Virgin vannak földes jelek és azok szerény és földelt egyének, akik szívesebben töltik szabadidejüket a szabadban, a természetben. Élvezik a rutin, nagyon praktikus és figyelni, hogy a finom részletek, így a környezet szép és tiszta.

Szűz uralja Mercury, és emiatt beszédes és nagyon jó a kommunikáció.

Virgin önálló kritikus, de ők is kisebbíteni, és kifogásolják bárki más, aki nem jött, hogy a rendkívül magas elvárások, hogy megkövetelik a körülöttük. Ez az állandó kereslet is okozhat zavarokat a barátság, de nem akarják.

Még ha rájönnek, hogy valaki elég „tökéletes”, aki részt egy kapcsolatban, akkor még a vágy, a vágy, hogy javítani őket. Fontos, hogy partnere Virgin megjegyezni, hogy ez tükrözi az ő személyes bizonytalanság, nem annyira tükrözi a hiányosságai.

Szűz törekszik tökéletességre, és nagyon nehéz ellenállni a késztetésnek, hogy nem kivetett egyéb irreális meghatározott előírások.

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy azok, amelyek a szeretet, hogy mennek a dolgok lassan. Ily módon, a vásárlás maga ideje, hogy képes racionálisan értékelni a másik ember, mielőtt úgy döntött, hogy vállalja a kockázatot. Miután a Virgin úgy dönt, ő képes volt teljes mértékben hagyja, és nagyon meleg, intenzív, szenvedélyes és mélyen érzékeny partnere.

Az érzelmek Virgin mindig sokkal mélyebb, mint amit a felszínen megjelenik. Ez ebben a mélységben, mert gyakran van egy félelem a kapcsolatokat, mert tudják – ha átereszek – többé nem lesz képes ellenőrizni.

Szűz keresi a feltétel nélküli szeretet és a hűség, ő akar lenni valaki, aki hajlandó az ár a tendencia, hogy igyekeznek a tökéletességet.

Kos teszi az életet kiszámíthatatlan eszköz, amely lehet egy jó dolog, kis adagokban, de ő is kényelmetlenséget okozhat, és érzelmileg kimerült.

Taurus kompatibilis a Virgin, mert mind a gyakorlati és beteg, és van egy hatalmas szívvel. Mindkét jelek szeretnek törődnek másokkal, érzelmileg és fizikailag is.

Az ikrek jó a kommunikáció, hogy a beszélgetés spontán zajlik, de az ikrek nem lesz sok türelmet túlságosan érzékeny a készülék oldalán.

Rák is kompatibilis jel. Bár nagyon különböző, akkor kiegyensúlyozott viszony érdekében. Mindkettő gondoskodó, együttérző és töltse ki.

Lions inspirálja Virgin azonban a móka életmód tehet szűz érzem, ha hiányzik a mélyebb és reálisabb kapcsolatot.

Virgin lesz a második Devicom részesedése nagyon hasonló funkciókat, és hogyan tudják kivédeni is az egyik a második döntetlen, és a legjobb. Ők nagyon jól érti, de azért, mert a folyamatos igény kritika érezhet kimerült és bizonytalan.

Skálákat egyensúlyban és a kiváló hallgatók, és hogy mind a biztonságot keresi egy kapcsolatban, könnyen erős kötést.

Scorpions intenzív és nagyon elkötelezett a szeretet, amely a Virgin ár, és a két karakter élvezni mélyen ásni az érzelmek és bevezetése érzelmi problémák, ami nagyszerű nyugtató eszköz.

Azonban a Skorpió hamar türelmetlen, mert az állandó kritika készülék és a vágy a tökéletesség sokkal valószínűbb, hogy a kapcsolat szétesik, de továbbra is együtt.

A lövész valószínűleg hamarosan elfárad a folyamatos bírálatok eszköz.

A kecskék maximalisták, hogy a párt nem tudott igen jól működik. Úgy találják, vigaszt az igaz barátság és a kölcsönös tisztelet egymás, valamint egy nagy csapat.

Vízöntő és Szűz működhet két módon – vagy a lehető legjobb, illetve a legrosszabb egymástól.

Ezek együtt fejlődnek, és tanuljanak egymástól, vagy ha nem „klikk”, egyszerűen minden megy a maga módján.

A halak a teljes ellentéte a Virgin és a kapcsolat jól működik, de csak akkor, ha mindkettő hajlandó legyen nyitott, türelmes és toleráns a fejlettségbeli különbségeket, és ha hajlandó egymással találkozni, hogy jobban tájékozott.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét