Az igaz szerelem: Ezek állatövi soha nem törik

Szerelem, hogy nem ismer határokat, mindig őszinte és hűséges, és senki sem nem lehet megsemmisíteni. Csak ilyen szeretet ápolják a két pára Bejelentkezés

Van egy tökéletes szerelem, ha van tökéletes harmónia? Horoszkóp mondja: „igen”

A vonzás néha elég szikra szikra a szeretet, de minden szerelem varázsa kémia, nem elég, hogy a kapcsolat sikeres és tartós. Hogyan lehet megoldani egy pár probléma, hogy érdekli őket a kérdés, hogy mi az életmód mind partnerek és viszonyulnak a házasságtörést és a bizalom? Mindezek a kérdések érintik a harmóniát a szerelemben!

Szűz és Vízöntő

Közötti kompatibilitás Szűz és Vízöntő van írva a csillagok! A leginkább meg tudja magyarázni, hogy megértsék az élet legfontosabb kérdéseket. Vízöntő könnyen összeroskad az ellenállhatatlan vonzereje a Virgin, proniciljivom szem előtt tartva, a lelkiismeret ujjak, rendezett élet és a környezet … és a Szűz mindig tudja, hogyan lehet vonzó a Vízöntő, mert mágnesesen vonzza álmodozó természete ennek vízjelet. Igen, ez is része annak a régi mágikus ellentétes polaritású mágneses tű. És a Vízöntő és Szűz élvezni intellektuális viták, hajlandóak érdeke az új ötletek és koncepciók.
Amikor találkozik egy nehéz időszak, ez a pár készen áll, hogy megoldást találjunk. Természetesen, ha Aquarius kezd megosztás leckéket, hogy néha az erdők, Szűz biztosan fodor. De vajon szét ezeket a kis dolgokat? Mit gondolsz…

Leo és Mérleg

A két legérdekesebb csillagjegy. Büszke Oroszlán élvezni fogja a szeretet, amellyel lesz skála nagylelkűen zuhanyozás. Ennek ellenére azonban a kiszabott ő erős személyiség, és nem becsapni oroszlán póz. Mindketten tudják, hogyan kell, és hogy ez a szelíd, és a cég nagy figyelmet fordít mások egymással. Életük néha lehet igazán elbűvölő, és hogy mind a élvezem, nincs konfliktus. Mérleg nem mindig titkolta possessiveness, de a domináns oroszlán ilyen apróságok egyszerűen nem figyel oda. A legfontosabb, hogy mindketten kiváló kommunikátorok és ez a titka a tartós szerelem – bármi probléma, hogy jön fel, ketten megoldjuk beszél.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét