ASTROLOGY kiderül: Hölgyeim, megtudja, mi a férfi csinál szexuális biztonságos!

Egyetlen emberi lény immunis a szexuális bizonytalanság, ez nem az az ember. Tudja meg, mit aláássa az önbizalmat, hogy képes legyen befolyásolni hogy jobban érzi magát az ágyban.

KOS

Man Kos büszke arra, hogy képes uralni a hálószobában, de gyakran kérdéses, ha ez az, amit látsz. Azt tudni kell, hogy a nagy és erős az ágyban. Tudnia kell, hogy a legjobb, mert minden rosszabb, mint megölni a kifejezést, akkor is, ha nem akarja elismerni.

BIKA

Bulls nagyon versenyképes gondolkodású – kivéve, amikor a méret. Bár gyakran nagyon tehetséges, Bulls meg kell győzni arról, hogy semmi sem nagyobb a berendezések nem látott. Gyakran a barátokkal összehasonlítjuk a mérete a nemi szervek, és feltárja az átlagos méretek a világon.

IKREK

Tagjai ennek a jele szeretem hallani a partner, ha csúcspontját, de ez nem a legnagyobb szükség. A legnagyobb gond az, hogy a nő elég szórakoztató. Ha a Twin megtudta, hogy szimulál orgazmus, akkor megtörni.

RÁK

Ha valamilyen okból Cancer érintett, akkor a teljesítményt. Ő is olyan ideges, hogy gyakran hosszabb időt vesz igénybe indításához. Soha ne mondd neki, hogy szüksége túl sok időt a támadásra, vagy hogy neki kell túl sok időt, hogy jöjjön egy fej, tette volna.

OROSZLÁN

Ők megszállottja pornográfia, míg a Lions leginkább aggasztja, hogyan néznek ki az ágyban. Ha azt szeretné, hogy kiborultam, csak mondja meg neki, hogy nevetségessé, míg véget ér. Ez az, amit úgy néz ki, mint amikor az „anya-meztelen”, az ő legnagyobb aggodalmat.

Szűz

Device mindenben, még az ágyban is, hogy szeretnék, hogy ellenőrzése. Ugyanakkor ők is engedelmes oldalon, és lehet, hogy nekik nagyon bizonytalan. Gyakran megkérdőjelezték a férfiasságát, mert a vágy, hogy leigázzák a nők.

MÉRLEG

Tagjai ennek a jele a legtöbb félnek, hogy gúnyolódni a szexuális élményt hátuk mögött. Egy jó és tisztelet Libra nagyon fontos, és fel kell őket, és a hálószobában, és azon kívül is.

SKORPIÓ

Ezek nagyon bizonytalan a szexről általában. A szeretkezés sebezhetővé teszi őket, mert így fejtik ki minden gyengesége, hogy nem akarja beismerni, hogy tudják, hogyan. A szex show érzéseit, hogy nem akar, hogy ismerje meg, és ezért nehéz őket levadászni az ágyban.

PONTOZÓ

Lövészek bizonytalanok, amikor a kötést. Bár gyakran félnek mellékletet, nem akar látni, mint egy rövid távú fun. Még ha csak akar „egyéjszakás” iznerviraće ha úgy nézed őket.

BAK

Tagjai ennek a jele ódzkodnak attól, hogy akkor hozzák meg, hogy orgazmus, és így gyakran még túl sok erőfeszítést. Elmulasztása nem létezik a szókincs, és mindent megtesz annak érdekében, hogy tudomást szerez. A legnagyobb rémálom elégedetlen nők.

VÍZÖNTŐ

Aquarians meglehetősen ellentmondó nézetek intimitás. Egyrészt az, hogy szeretnék, másrészt nem akarnak túl „horog” nekik. Túl sok szeretet és tenni kell elhajtották őket.

HAL

Fish problémája az idő, hogy vizsgálja meg, és mennyit érnek. Szüksége van egy csomó őket leereszkedő és hízelgő, hogy úgy érzi, teljesen biztonságos.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét