ASTRO-Tračara: Tudjon alapján a születési dátum, amit beszélt, a barátok és ami igazán gondolok!

Napjainkban az élet ró túl sok kötelezettségeit, és gyakran nincs elég ideje, hogy figyeljen a család és a barátok. Ezért nem is ismeri, amit a barátok tényleg gondolnak rólunk, mit hallgatnak – és mit szívesen „Sasa”. Olvasás, alapján Horoszkóp, mi a történet rólad a hátad mögött.

KOS

Van egy maroknyi jó ötletek és minden mozdulatát, mint a varázslat. De értem, hogy más emberek néhány ötlet, és jó lenne, hogy azokat időről időre hadd kifogásokat. Nem lenne baj, hogy nem impomogneš elérni őket. A barátok mindig ott van, de ha ott őket?

BIKA

Állj meg egy pillanatra és gondolj tetteikért. Nagyon jó, amit tehetünk, tökéletesen kommunikálni természet és az állatok, de az lenne, hogy elkezd beszélni az emberek? Csend és sehol nem vezet, különösen, javítja a barátság.

IKREK

Ha egy ígéretet, ha tudod tartani ezt az ígéretet? Vicces és ez jó, de nem lenne jó, hogy egy kicsit kevésbé furcsa. Barátok leáll, és hívják, és nevezték el őket folyamatosan ispaljuješ.

RÁK

Csökkentse bújik. OK, az emberek törődnek meg, barátai vigyázni, ha nem is, és várom, hogy mikor te boldog, de van, kevés hideg. Nem minden mindenkor tudja, hogyan érzi magát, de ugyanakkor nem veszi figyelembe, hogy az emberek körül.

OROSZLÁN

Nézze meg ezt a csodát – a világ nem körülötted forog! Megdöbbentő, nem? Barátok szeretlek, és gondolom te fantasztikus, de ők saját életüket. Jó lenne az, hogy hallgatni őket, hogy hagyja, hogy van mondanivalója, és nem állandóan beszélni magukat.

Szűz

Te túl kemény magadhoz. Tehát nagy adag önkritika igazán nem volt szüksége rá. Barátok és a szeretet, és próbálja meggyőzni, és mennyit nagy lesz, megtanulják értékelni azt.

MÉRLEG

Barátok árak az az igazságosság és az egyensúly. Ugyanakkor szeretnénk néha, hogy gyorsabb és bátrabb döntéseket. Az állandó ingadozás nagyon irritáló.

SKORPIÓ

Minden tisztában vannak azzal, hogy mennyi tehetség van, különösen Hogy vannak fantasztikus az ágyban. Mégis le egy kicsit a kontroll és birtoklási. Kezdesz megijeszteni az emberek körülötte.

PONTOZÓ

Lassíts. Kiváló az, amit mindig az megy, de néha úgy működik, mint amit elkövetett súlyos bűncselekmény, és elfogy a városban. Frusztráló, ha valaki megpróbálja elérni valamit több mint alkalmi kapcsolatot veled, mert soha nem lehet tudni, hogy hol van, és milyen óriási felelősség van.

BAK

Nem vagyunk minden olyan tökéletes, mint te, nem lenne szép, hogy nekünk egy kicsit egyedül maradt, és figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy nem vagyunk azonosak. Ha egy kicsit kevesebb rádió és egy kicsit több időt pihenésre körülvett barátok azt észre, hogy milyen jó hiányosságai.

VÍZÖNTŐ

Ismerősei képes lenne, hogy megvádolja a télen, hogy viselkedjen, de mivel repülsz hideg és valahogy túl független, ennek semmi köze a szezonban. Hagyjuk az embereket, hogy jöjjenek közelebb, hogy hogyan egyedülálló és látványos.

HAL

Te vagy a művészi lélek és folyamatosan azt néhány szép ajándékok és kedvezmények a barátok, de gyakran túl zavart. Próbáld ki, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt, hogy mit csinál abban a pillanatban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét