ASTRO TIPP: Itt miért mindenkinek kell a Virgin a környezetükben

Észrevétlen, racionális, logikus … Szűz az állatöv jel, amely jellemzi a gyakorlati ész és az önkontroll!

Mint ismeretes, tartozik a Virgin föld elem. Föld jelek jellemzi gyakorlati józan ész, óvatosság, önuralom. Kiváló fogantyú eszközök és pénzügyek.

Taurus, mint a termékeny föld, ami az anyagi javak és az alapvető szükségletek, Bak fegyelmezett, erős és tartós, mint a falak.

A Virgin … Virgin COAST – elemző, aki a készségek létrehozásához használt anyagi javak és az ellátást a fizikai test.

Szűz, mint a legfinomabb homok a tenger partján, ahol a tengervíz dobott az egész hely (ne feledjük, hogy a víz mindig szimbolizálja érzelem). Tehát a Virgin, pragmatista és racionalista, nem tudja, hová megy az érzelmeiket, és elemzik azokat, válik szűrése különböző kérdésekre, és alkérdések, miközben érzelmei nem maradnak nasitnija, a legfinomabb homokszemcséket.

És ezek a chipek továbbra is utazni a világot, tetejére szerelt szél vagy tajték. Talán minden porszem megtalálja az igazit, gyöngyház kagyló, amely képes lesz, hogy táplálja a gabonát, hogy pazarolja a végtelen gyöngyház, amíg el nem éri a legtökéletesebb gyöngy. És akkor, a Virgin a továbbiakban nem kívánja, hogy a gyöngy. Ez már nem lesz mit a homokszem, hogy az egyszerű és nem feltűnő, de valami teljesen ismeretlen lány, szemet gyönyörködtető, de semmi több – haszontalan.

Mivel Szűz tudja, hogy ha a megfelelő mennyiségű homok hozzá a megfelelő mennyiségű vizet (és a víz mindig és örökre jelentése érzelmek!) Kap egy erős konstitutív keverék, amely lehet építeni a tornyok és várak, és amely nélkül világunk nem lenne, mi az. És ő majd kell gyöngy?

Szűz praktikus, felelős, ésszerű, logikus, analitikus, óvatos, precíz, pontos, elkötelezett, maximalista, kritikusan gondolkodó és kissé félénk és tartózkodó. Hol található a Virgo, hogy minden lesz méltó válás egy segédprogram vagy elkezdik analizálni.

Virgin általában inkább nepudaljivu, réteges ruházat, mint a biztos, hogy viseljen pamut póló alatt pulóvert, mert az egészség előbb … Szaguk diszkréten, nem tetszik az erős illat jegyzeteket. Amikor járni, közel a Virgin, akkor úgy fogja érezni a szagát tisztaság, az illata fenyőfák, vagy csak a levágott fű, néhány még érezni a szagát fahéj. Device leggyakrabban látható szürke, kék, bordó vagy fehér.

Szűz uralja az idegrendszer és az emésztőrendszer. Ezek a hatóságok a legnagyobb baj foltok, amikor az egészségügyi Virgo. Ne jelenjen meg túl sok érzelem, de ezek aprítás és összegzi. Szűz soha robbanások érzékelni, de mindig összeroppanás – összeomlása.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét