ASTRO STYLE Bak, Vízöntő és a Halak: Női, nőies és eredeti

Ma felfedezni Astro stílus utolsó három csillagjegy: Bak, Vízöntő és a Halak.

Rövid összefoglaló azoknak, akik most is:

A lényeg az, hogy kifejezzük a természet, mi hitelesen a miénk, a legjobb módja, hogy az adott körülmények között. Ha megfelelően közölt hiteles jellege révén saját jelenség, a vizuális megjelenés és az életmód, akkor a személyiség vonz. Képesek vagyunk, hogy vonzza az embereket, lehetőségeket és körülményeket, amelyek velünk egy jó keverék. Mi mi ragyog a legjobban, amikor a megjelenése világosan tükrözi, amit hordozunk magunkban.

Ahhoz, hogy kifejthesse teljes potenciálját a vibrációs szintet, ami bemutatjuk az életmód, a szülés chart tartsa a pozícióját a Nap (állatöv jel), a Vénusz, a Hold, valamint a növekvő (leszármazott). A férfiak, elsőbbséget élveznek a Mars ellen Venus, de jelentős szerepet játszik.

Bak
Kitartás és ambíció kapcsolódik ehhez a karaktert. Tagjai ennek a jele, praktikusak, megbízhatóak és a hagyományos. Imádják a rend és hierarchia. A megközelítés az élet komoly.

Bak nehéz kifejezni az érzéseiket, de ez olyan dolog, amit meg kell tanulni a jel, amely vele szemben, és ez a rák. Bak sok mindent kínál, akkor csak meg kell tanulni, hogyan.

Venus Bak hűséges, lojális és stabil. Kedveli a stabilitás és a biztonság – mint, és kérheti a partner, valamint a valaki, akit tudott támaszkodni. Óvatos reális, érdemes és fegyelmezett. Ambiciózus és összpontosított a cél. Ne szerelmes könnyen. Általában várja szeretettel; tartani elmék visszafizetni, ami lehet, hogy szomorú.

Ahogy idősebb, egyre vonzza a maga szépsége. Photo Vénusz irodalom Anyegin Tatiana.

Venus Bak lehet ember jegyében született Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és a Halak.

Tudja Venus Bak: Svetlana Bojković (Nyilas), Ivana Zigon (Vízöntő), Scarlett Johansson (Nyilas), Faye Dunaway (Bak), Cindy Crawford (Halak).

Cindy Crawford – Venus Bak (Sun Halak); Fotó: Ibzan 73
Stílus

A szavak, amelyek a legjobban leírja a stílus bak van: a klasszikus és egyszerű, elkerülhetetlen némi konzervativizmus.

Úgy, mint a minőségi ruházat, fontos számukra, hogy a ruha veszi (ami az egyik jellemzője a Bak). Nem szeretik a ruha úgy néz ki, olcsó, és azok nem, akik adnak Velki pénz egy darab.

Prominens jele Bak a szülés chart (közvetlenül a jel, a Vénusz és a Hold a Bak, vagy emelkedő), a legjobb megoldás az lenne, üzleti stílusban (ún. „Office néz”), amely illeszkedik a szimbolizmus Bak, amely ambiciózus és elkötelezett munkát.

Kabát és nadrág vágott csökkent, monokróm blúz lenne a legjobb választás.

Nota elszámoltathatóság és az egyszerűség sugároz stílusú ruha.

Kate Moss – Sun Bak; Fotó: Walterlan Papetti
Ha nem tudja, mit vegyek fel, hogy egy állásinterjún, vagy egy hivatalos alkalomra vagy eseményre, nyugodtan konzultáljon egy barátom, aki a Vénusz, a Hold, vagy a Nap Bak, vagy az emelkedő Bak.

Tipikus képviselői ennek a stílusnak a Kate Moss (Nap Bak), amelyben érvényesülnek egyszerű ruhát ruhák, blúzok, és a finomabb színeket.

Classics ruházati tükröződik a színválaszték. Az ideális megoldás az lenne, fekete, szürke, sötétkék vagy barna ruhák, személyre szabott egyedi, amelyek tükrözik az elegancia.

Fogadd el, és olíva zöld, és a színes tintával. Meg kell kerülni élénk színek és az excentrikus és feltűnő minták.

Nice ezek klasszikus anyagok, mint például tweed.

Bak uralja a csontokat, köztük a koponya. Hölgyek hangsúlyos Bak születéskor (vagy a Szaturnusz, mint a vonalzó) van egy szép hangsúlyos arccsont, amely nekik egy különleges varázsa. A lista tartalmazza: Vanessa Paradis (Sun Bak), Christy Turlington (Sun Bak), Kate Moss (Sun Bak), Faye Dunaway (Sun és a Vénusz a Bak), Dietrich (Sun Bak), Keaton ( nap Bak), Kate Middleton (nap Bak), Melanie Tramp (Hold Bak).

Tramp melanija – Hold a Bak (Sun Taurus); Fotó: Marc Nozell
Vízöntő
Szükség van-e a nemek és az egyenlőséget. Ez annak a jele, a társadalmi igazságosság, az emberiség és a tolerancia. Azt akarja, hogy mindenki tudja, és megérteni. Tipikus Aquarians eredeti, szokatlan, különc és társaságkedvelő.

Félelem az intimitás, Vízöntő elfedése képező hálózat a barátok és a figyelmet valami, ami a mindenki javára. Míg szentelt a magasabb célt, ő sem hagyhatja figyelmen kívül a közelben. Meg kell tanulni, hogy felhívja a figyelmet, egy ember, lehet, hogy megismerjék az emberek és, hogy valódi intimitás.

& Nbsp;

Venus Aquarius ad naobičnu szépségét és csábító báját. Ez más, azok. Van eredetiség stílus és a megjelenés, valamint a modern művészi potenciál, mindenekelőtt a játék.

Ez a nő mindig véletlenül hívják fel a figyelmet, hogy magát vele stílus öltözködés; unconventionality, vagy hozzáállás, és meghatározza a véleményét egy adott témában. A személyisége vonzza a figyelmet.

A szerelem, amit szükség mentális stimuláció. Partner, amellett, hogy a szeretője, kell egy barát. Ez Venus élvezi a kommunikáció és eszmecsere a partner.

Venus Aquarius lehet egy személy született a Nyilas, Bak, Vízöntő, Halak és a Kos.

Ismert Venus Vízöntő: Arany Petkovic (Gemini), Spela Rozin (Gemini), Sharon Stone (Fish), Kim Novak (Gemini), Carolina Kurkova (Fish), Christy Turlington (Bak), Dietrich (Bak), Kate Moss ( Bak), Charlotte Rampling (Vízöntő), Nina Simon (Fish), Mary Quant (Vízöntő), Glenn Close (Fish), Yoko Ono (Vízöntő), Eli McPherson (Kos).

Sharon Stone – Venus Aquarius (Sun Halak), fotó Roland Godefroy
Spela Rozin, szlovén színésznő a film furcsa lány játszik egy karaktert, aki kiköpött mása Venus Aquarius, és a cím erre utal veneric. Film ajánló minden Vénusz Aquarius.

Stílus

A főbb jellemzői vodolijanskog stílus lenne: eredetiség, a merészség és gyengéd különcség.

Aquarians nem azoknak, akik kialakítani a saját stílusát alapul, amit a többség hordozza, hanem inkább, hogy más.

Mivel a szabad szellem, unconventionality és humanista meggyőződés, illik őket boho stílus és hippi elegáns.

Imádják meglepetés, egyedinek kell lennie, és hogy minden egyes kiadás is különböző.

Ő lényegi természete legjobban kifejezésre türkiz és tengerkék színű. Ezek a színek is jók javítására önbizalommal rendelkezzenek, amikor nyilvános beszéd. Expresszió fokozására, a koncentráció és ad a gondolat tisztaságát. Türkiz szín nyugtat és jó érzelmi egyensúlyt. Hangsúlyozza az empátia és érzékenység.

Lana Turner – Hold és a Nap a Vízöntő
Ruhák, kabátok, blúzok türkiz és akvamarin árnyalatok a legjobb választás a Vízöntő.

Mi jellemző a Vízöntő (nem csak a karakter, hanem emelkedik, vagy a Vénusz és a Hold a Vízöntő), hogy tudja, hogyan kell jelen divat darabok, amelyek megelőzték a korukat. Gyakran előfordul, hogy amit hordoznak, és később ez a tendencia. Mert az ő csalhatatlan értelemben véletlenül vált „irányzatkezdeményezőként”.

Divatos kiegészítő, amely kiemeli a Vízöntő természet és eredetiség szemüveget furcsa és kiemelkedő kereteket. Egy Vízöntő, amelyek csak fantasztikus olyan bázisok, színésznő Danica Maksimovic.

Aquarius kormány forgalomba, cikkek és alsó része a lábak (a térd), de a tagok ezt a jelet (valamint azokat a Hold, a Vénusz a Vízöntő, valamint aláírásával EU) formás lábak és hasonlók, hogy kitűnjön.

Divatos kiegészítő, amely hangsúlyt fektet ezen része a test harisnya, comb, vagy nadrágot és zokni szokatlan tervez.

Ha egy személy kombinációja Vízöntő és a Halak, zokni kihagyhatatlan divatos kiegészítő, amely növeli önbizalmukat és báját.

A lista Aquarius vannak: Ivana Zigon (Sun a Vízöntő), Jeanne Moreau (Nap és a Hold a Vízöntő), Lana Turner (Nap és a Hold a Vízöntő), Vanessa Redgrave (Sun a Vízöntő), Marilyn Monroe (Hold a Vízöntő) Vivian Li (Hold a Vízöntő), Natali Imbrulja (nap Vízöntő), Loren (Hold a Vízöntő), Audrey Tautou (Hold a Vízöntő), Sakira (nap Vízöntő), Sandra Bullock (Hold a Vízöntő), Uma Thurman (Hold a Vízöntő).

Natali Imbrulja – Sun a Vízöntő; Fotó: Georges Biard
hal
Mottó Kos „Hiszem”. A halak a legmélyebb és legtisztább hit potenciálisan, ez annak a jele, a legmagasabb spiritualitás.

Kényelem nem az erősségük, de kifejezték intuíció. Kiváló értelmezni a testbeszédet, és tudja, hogy milyen könnyű rendezni az érzéseit mások.

Ezek nagyon együttérző és érzékeny, ezek forrása lehet a rendkívüli kreativitás.

Venus Halak mámoros szeretet és érzelem. Rendkívül romantikus. Kiált szentimentális lelkesedéssel.

A szelíd, együttérző és intuitív. Rendkívül érzékeny és könnyen sebezhető.

Hangsúlyozta, a művészi érzékenység. Ez a pozíció a Vénusz sok művészek, zenészek, festők.

Venus Halak már szülöttei Bak, Vízöntő, Halak, Kos és a Bika.

Tudja Venus Halak: Danica Maksimovic (Vízöntő), Vesna Trivalić (Fish), Penelope Cruz (Taurus), Michelle Pfeiffer (Taurus), Ursula Andress (Fish), Rachel Weisz (Fish), Eva Herzigova (Fish), Maria Sharapova ( Kos), Diana Ross (RAM), Barbra Streisand (Taurus).

Michelle Pfeiffer – Venus Halak (Sun Taurus); Fotó: Towpilot
Stílus

Hal jelentése sziréna egy mitológiai szinten, és a stílus halak idézik ezt a szimbolikát.

Főbb jellemzői a stílus és a csillogás a képzelet, különösen, amikor a ünnepi alkalmakkor. Ilyen körülmények között, általában tagjai ennek a jele (és a Hold és a Vénusz a Halak és a Halak emelkedő) azokat, amelyek háttérbe szorítják minden jelenlévő.

Színek a hiteles természet halakat színű tenger és az óceán-tenger zöld és kék színben kagylók, valamint a levendula és a türkiz.

Azok számára, akik inkább valami sötétebb tónusok, jó választás lila és indigókék.

Elkerülhetetlen design fekete-fehér csíkos, híres tengerész stílusban.

A halak a legnagyobb álmodozók az állatöv, amely az érdeme, Neptune, aki az uralkodó ez a jel.

Mi a helyzet, hogy azért, mert a művészi érzékenységét, íze őket ruházatot, amely nem korlátozza, és ahol nem érzi feszes, ez az úgynevezett. „Pizsama stílus” (érzéki ruhákat, amelyek enyhítették jegyzet) hit.

Tagjai ennek a jele igazak kaméleonok az állatöv és ezért képes elfogadni a különböző divatirányzatokat és az intuíció segít nekik a helyes választás.

Halak uralja a lába, ezért különös figyelmet fordítanak erre a testrészre. Fenyegeti őket gyalog, és nagy rajongói a cipő és zokni. Nyugodtan vannak megbabonázta őket, és gyakran a szekrény tele cipő és zokni.

Ursula Andress – Venus Halak (Sun Halak)
Fish magára a figyelmet, és a hajával. Képesek megfelelően végezze a különböző frizurák és előírni trend a megjelenését.

A lista Hal tartalmaznak és Olivera Katarina (Sun Halak), Snow Savic (Sun Halak), Elizabeth Taylor (Sun Halak), Lisa Minelli (Sun Halak), Eva Longoria (Sun Halak), Cindy Crawford (Sun és a Hold a Halak), Rijana (nap Halak), Jessica Biel (nap Halak), Žiliijet Binoche (nap Halak), Sharon Stone (nap Halak), Eva Mendez (nap Halak), Coco Chanel (Hold Halak), Grace Kelly (Hold a Halakban), Ava Gardner (Hold a Halakban), Audrey Hepburn (Hold a Halakban), Rita Hayworth (Hold a Halakban), Natalia Vodianova (Sun Halak), Karolina Kurkova (Sun Halak) .

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét