ASTRO SEX: Ez az, amit a születési hónapot beszélni, mi az ágyban

Vannak emberek született februárban kevesebb tüzes, mint a született a nyári hónapokban? Ismerje meg a jelek, hogy a legjobb „munka” az ágyban.

Asztrológus Suzi Kerr azt állítja, hogy van egy igazi kapcsolat a hónap, amelyben születtél, és a szexualitás, azt mondja, Cosmopolitan.

január

Az emberek januárjában született egyértelműen a leginkább perverz. Folyamatosan ki új játékokat az ágyban.

február

Született személyek februárban sok szenvedély, de szükséges, hogy partnere a sok erőfeszítés, hogy azok „aktív”. Ahhoz, hogy vonzza a figyelmet, és aktiválja a szexuális energia, szükséges, hogy folyamatosan be a figyelmüket, mert állandóan elfoglalva fontos világ dolgai.

március

Martovski emberek szeretik a szexet. Ők születtek a szexuális maratont. Szeretnek teljesen lemondani a partnere. Partnerük velük feltáratlan eléri lelki szinten a szex.

április

Emberek áprilisában született nagyon szenvedélyes. Sex velük mély és szenvedélyes. Ez érthető, mert uralkodik Mars. Mi jellemző ezeknek az embereknek, hogy hajlamosak a promiszkuitás. Ne tartsa őket sokáig a szenvedély egy személy.

Lehet

Ha született májusban inkább puha és kényelmes a szex. Te tényleg szeretik a szexet, mint olyat. Azok született májusban vigyázni a környezetre. Azt is mondhatnánk, hogy a nő szexuális hogy egy magasabb szintre. Ösztönösen szex őket.

június

Az emberek született alatt ez jel megpróbálja próbálni minden lehetséges jelent a szex, mert szeretnék mindent tudni mindent. Ha esett valaki, szex közben beszélni mindenféle pimaszság, húzza ki az emberek született júniusban.

július

Az emberek született júliusban nem lehet szexelni, anélkül hogy mély érzelem. Ők is szükséges biztonságot. Miután megszerezzék a bizalmat a partnerek, mindent meg fog tenni, hogy találkozzon vele.

augusztus

Ha a házastárs augusztusában született, tudja, hogy ez lehet akár egy fösvény, vagy nagyon velikudašan szex. Születtek az augusztus inkább, hogy partnerük az összes, amit akarnak. Nem szeretem, hogy tanúja, mit kell tenniük a szex közben, mert a ego túl hangsúlyos. Könnyű nekik is fáj a legjobban jóindulatú nyilatkozatot.

szeptember

Ha született szeptemberben, az azt jelenti, hogy Ön szenvedélyes, hanem a szeretet ellenőrzés. Mindenekelőtt te elengedhetetlen, hogy tartsa a húrok a kezében. A partnerek született személyek szeptemberben kell sok munka hozza őket a fejét, mert a gyerekek szeptemberben kemény marad a meztelen szenvedélyek, lényegében az érzelmeiket.

október

Ők igazi romantikusok. Szeretnek flört és ura át a partnere. Hosszú távon problémája, mert hiányzik a szenvedély, ami kiegyenlíti az udvarlás. Ahhoz, hogy a bal meg kell várni.

november

Emberek novemberében született mesterek szenvedélyek. Csábítás szerves része a szexualitás. Ennek hiányában, nehéz lesz történni robbanás a szenvedély. Próbára minden póz csak mondani, hogy „ez” kész.

december

Szeretne egy mély érzelmi kapcsolat? Előlük. Emberek decemberében született szeretnek játszani, és mint ilyen talán a leginkább kreatív. Imádják tettetni és cselekedni. Velük soha nem fog unatkozni az ágyban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét