ASTRO rendezése SPACE: Edit FLAT asztrológiai jele, és adja át a hazai boldogság és a jólét

Díszítik a belső teret lehet nagyon zavaró és frusztráló, de az asztrológia segítségével. A jellemzőit minden állatöv jel is tükröződik, és a módját szabályozzák saját otthonában. Ha a háztartás több tagja van, akkor sima szerkesztés az, aki domináns személyiség vagy bármilyen szabályozó kedvenc sarokban.

KOS

Kos egy tűz jele, ami azt jelenti, hogy a természet elég agresszív. Úgy rohan a cél, harcosok és egy kicsit nyugtalan, így a tagok ezt a jel vonzza minden árnyalatában Cven színben. Rams lesz a legkellemesebb az eszköz maga oltár – egy fal, amely magában foglalja trófeák, díjak és emlékek, amelyek együttesen alkotják az Aries érzik magukat, és hogy nyugodt. Kerüljük a mély és pasztell színek, amelyek nem megy együtt egy erős személyiség Rams.

BIKA

Makacs, vagy karizmatikus. Bulls föld alá, így vonzzák a föld színek – zöldről barna és bézs. Azt kell, hogy legyen otthon helyét kényelmet és a pihenést. Gravitál nagy bútorok. Taurus szeret hanyatt feküdt a hatalmas bőr kanapé és a kényelem teremt további részleteket, mint a szőnyegek, függönyök és párnák.

IKREK

Tagjai ennek a jele képesek alkalmazkodni, és állítsuk be az adott helyzethez. Tehát amikor a díszítő. Ezek általában inkább minták és nyomatok, valamint a szokatlan színek. Nehéz nekik állni, de nagyon gyakran gondol felújítása a lakásban, és helyreállítja bútorok. Ez a legjobb, hogy ez a meghajtó, hogy megragadják a változás vásárolni néhány merész szőnyegek vagy párna, amely „USAR” tér.

RÁK

Senki sem változik a hangulat, mint a rákok. Ezek finom és érzelmes, és meg kell körülvenni békés, tompa színek. Világos szürke, fekete és krém szín a hazai hatással lesz a hangulat. Szükségük van egy hely a pihenésre, ahol megtalálja a családi fotók, emlékek az utazási és illatos gyertyákat.

OROSZLÁN

A bátor és szenvedélyes oroszlánok inkább, hogy a ház egy dzsungel vagy vár. Sok merész, élénk színek és a természetes fény. Úgy, mint a vörös, narancs, sárga, arany és barna. Büszkék vagyunk, ezért a Lions létfontosságú, hogy otthon kell tölteni a tételeket, amelyek azt mutatják, hogy örökség és a történelem. A több ablakot a lakásban, Leo boldogabb lesz.

Szűz

A legnagyobb maximalista az állatöv. House minden egyes eszköz tiszta, rendezett, nyugodt, de amennyire díszítések készülék egyik végletből a másikba. Vagy inkább a sötét színek (fehér, szürke, olíva), hogy összetörik virágdísz és részleteit élénk színek, vagy saját otthonukban festett sötétkék, tele merész minták és bútorok. Lehetőségek dekoráció végtelenek, de akkor mindig az otthon egyik Virgin találni színes párnák.

MÉRLEG

Világukban kell lennie az egyensúlyt és a harmóniát. Mérleg árak kényelem, de csak együtt elegancia. Imádják a művészet és a design, és hajlamosak sötétebb szószok kobalt, piros és zöld. Úgy, mint a szimmetria és az „öld meg őket”, amikor a színek és minták a lakásban nem illik.

SKORPIÓ

Talán az egyik legintenzívebb karakter az állatöv. Néhány Scorpio érzik magukat, ha körül egyszerű, természetes színek, fehér vagy fekete, a sok szemetet körül, és néhány hasonló bordó színű, narancs, gesztenye, amellyel illik néhány egyszerű bútordarab. Skorpió szerelmi fény, így az ő otthon töltött a különböző lámpák.

PONTOZÓ

Amikor belép az otthon egyik nyilas hiszed tényleg valahol. Kalandor, aki szereti a természet és az utazás, akkor körül a különböző árnyalatú kék, sárga és narancs színekben, virágok, növények és emlékei utazik szerte a világban. A közepén a nappali valószínűleg egy minibár alakú világon.

BAK

Hány időt töltenek a munkahelyen, a kecske elengedhetetlen saját forrásának a stabilitás és a kényelem. Szerves rézszínű és barna színű, arany és sötétkék egyszerűen létre Bak. Makacs kecske, mint a hagyományos bútorok, és nem nagy rajongói a divatból. Bennük talál nehézkes íróasztallal és egy hatalmas könyvespolc, valamint számos elem, hogy a Tropic családok használt a múltban.

VÍZÖNTŐ

A legtöbb egyedülálló csillagjegy tolja a határait a kreativitás. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a House of Aquarius lesz jelölve ezüst vagy fluoreszkáló színekkel és modern bútorokkal. Minden, ami a középpontban lesz megtalálható a lakásban. Aquarius szeretik magukat a jobb egy csomó, és látni fogja, mindenféle innováció a saját otthonában.

HAL

Najvodeniji összes vízi karaktert kell körül a természet és a sarok, amely lehet félreeső csendben. Víz megnyugtatja őt, azért van, mert a hal ajánlott vásárolni egy akvárium vagy a Zen-kút, és hogy otthon színeivel díszített természet – lila, zöld és kék tökéletes számukra.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét