ASTRO neheztelő: ne haragudj tagjai a három állatöv jel, mert akkor nem fogja megbocsátani soha!

Jobb, ha nem haragszik tagjai ezeket a karaktereket, mert ha ez nem csinál, nem fog megbocsátani neked egy hosszú, hosszú …

Ha ismersz valakit, aki túl nagy ószeres és sok bosszús, hogy a személy valószínűleg tagja egyes karakterek!

Szűz

Készülék Semmi sem elfelejteni! Ha mérges vagy tettél valamit, nem tetszik, készülj! Lehet, hogy nem ma, vagy holnap, de szűz bosszút, vagy fog váltani, amíg élsz!

Készülék törekedni kiválóság és a tökéletesség, de csak mások, és általában nem látni a hibákat. Időről időre szükség van „jön le a földre.” Ellenkező esetben, a közeli és a barátok, hogy a vágy, hogy egyszerűen megszökött, és soha nem jön vissza!

Skorpió

Tagjai a Star Sign igazságtalanságot látsz (különösen azok, amelyeket szerintük), és ha ő nem, akkor tudja, hogy nemolosrdne! United neheztelnek, és eszébe jutott minden elefántok!

Ezek szándékos, és ha nyersz őket mérges, nehéz neked! Scorpions tapintatlan és a harag nem rendelkeznek haja nyelv, ezért várják a röplabda átkok és üvöltve, amelynek lesz dobolni a füle!

bika

Mivel a gőgös, Taurus elvárja a figyelmet, hanem azért, mert féltékeny, ő nehéz megbocsátani. Ha a sértett – a büszkeségét, család, otthon, barátok … várják, hogy soha nem felejti el!

Amikor ez az egész „egyszer és mindenkorra”, így ha az egyik „áthúzott” a listáról a barátok nem bocsánatkérés nincs alkalmazás nem fog segíteni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét