ASTRO Erotika: Ezek a szexi fantáziák erogén zónák és ideális partner a karakter

Amikor a bomba az ágyban, és ha kap egy kamu itt.

Kos
Nő: szenvedélyes, élvezte a meleg ölelések és a levelek is érinti. Szereti uralni és vezetni az erotikus játék. Men várhatóan tartós és követni a lépteit. Az ecstasy karcolások, harapások. Ha egy férfi nem áll készen egy tüzes szex, gyorsan elveszti érdeklődését. A fiatalok nem elkötelezett egyetlen partner, hanem arra törekszik kihívásokat. Amikor megtalálta az igazi, valamint a futamidő, készségek ismét meglepő és figyelemfelkeltő erotikus partner.

Man: energikus és fáradhatatlan az ágyban. Nincs idő a hosszú előjáték. Vonzza minden, ami sokkoló és tiltott. Ha meg akarjuk nyerni, megszabadulni az előítéleteket, nem ígérnek, amit szégyell. Tartsd meg, ha mindig azt mutatják, az új ki a szex.

Erogén zóna: húzza a ujjaival a haján, és harapdálta a bevezetés, majd fel őket a friss harag.

Ideális partner: Oroszlán, Nyilas, Vízöntő.

bika
Nő: Érzéki és erotikus fojtott. Imádja a hosszú előjáték és különösen érzékeny megcsókolja a nyakát. Az évek során egyre tisztában a szexualitás, szabadabb és szenvedélyes. Világossá vált az ízérzékelés, élvezi a csókokat, hanem az orális szexet. A későbbi években ügyesen vezeti az erotikus játék, és tudja, hogyan kell felébreszteni a képzelet a partnerekkel. Silent vonakodó és ugyanabban az időben, és provokál férfi, mutatja a sok erotikus tudás.

Man: Győzelmek fokozatosan, de ne add fel a nő, aki vonzza őt. Nagyon érzékeny, és megérti a szükségleteit és érzéseit erotikus partner. Szereti a klasszikus pózok, de nem utasíthat vissza olyan egzotikus variáció. Nyerj lassan. Kapsz biztonság és egy maroknyi élvezet.

Erogén zónák: Szenvedélyes megcsókolja a nyakát, és a fülek alatt felébred bennük egy vulkán a szenvedély.

Ideális partner: Skorpió, Bak, Halak.

Ikrek
Feleség: csábító, elbűvölő, mágikus beszélgetőpartner. Szabad szellemű, nem szereti, ha partnere határértékeket. Azt akarja, hogy szocializálódnak, hogy ki és barátokat. Élvezi spektrumát erotikus játékok, a verbális udvarlás, kéjvágyó súg provokatív viselkedés és provokatív. Fantáziadús, kíváncsi, megtartja fiatalos szellem és az érett, ezért a férfiak nem elfelejteni. Újra és újra, a különböző, készen arra, hogy a különböző kísérletek kedvéért az élvezet.

Man: Inteligantan, fűszeres, érdekes. Nem felelős partner, aki várhatóan komoly kapcsolatot. Mellette a jövő bizonytalan, de sadašnost szórakoztató. Élvezi, ha a szeretkezés előtt egy tükör, a villanyt. Imádja sokféleséget.

Erogén zónák: csók a belső része a kéz, a kezében a hónalj, legyen vágy.

Ideális partner: Oroszlán, Mérleg, Vízöntő.

Rák
Nő: Érzéki és félénk. Azt kell, hogy győződjön meg arról, az őszinteség a partnerekkel, hogy szabadságot erotika. Megnyerte a bókokat, és ellazítja a hosszú előjáték és megcsókolta a mellét. Félénkség eltűnik lejárattal. Ha nyersz élettapasztalat és az önbizalom, egyre čulnija és szexuális. Élvezi a szelíd simogatás és visszatér partnere. Imádja puszi. Ez lehet egy orgazmus csók. Elutasítják a kemény és tolakodó emberek, akik gyors szex.

Man: szentimentális, változékony hangulat és lelkes bizonyíték a szeretet. Hogy bizonytalan, lenyűgözi őt, amikor az a benyomása, hogy minél több tapasztalt a partnerek. Élvezi, hogy feltárja a titkait a szex. Imádja a hosszú előjáték, majd arra törekszik, hogy megfeleljen az igényeinek partnerekkel.

Erogén zónák: dédelgető a mellek és a mellbimbók ügyében mondja az inger.

Ideális partner: Bika, Szűz, Halak.

Oroszlán
Feleség: A domináns és méltóságteljes. Várható, hogy a férfi udvarolt, csodálta, hogy szereti, és ad a figyelmet. Amikor felébred, a szenvedély, a tűz és heves reakcióba lép. Élvezi csókokat területén a comb. Imádja szeretkezni a tükör előtt, és hogy ha ez a partner csodálja a testét, és szexuális ki. Szereti erőfölény és lépést. Az érettségi nehéz, gerjeszti a szerepe a szeretője.

Man: Magabiztos, nagyvonalú, tüzes, vagy veszélyeztetett. Ez könnyű nyerni hízelgésnek. Várható, hogy az ő választottja mindig a hangulat a szex. Előjáték rövid, de tartós. Izgatja, ha a nők a nemi alárendelt, ha elveszíti az irányítást, és sikolyok.

Erogén zónák: lazítani, ha az ujjai és a körmök könnyedén át mentén vissza.

Ideális partner: Mérleg, Nyilas, Vízöntő.

Szűz
Feleség: Súlyos, diszkrét, lemértük, mind az életben és a szex. Megtagadják az invazív férfiak. Először is, elemzések és csak akkor, ha a partner nyerni a bizalmát készen áll erotikus kapcsolatot. Pre szex javasolja a közös zuhany vagy fürdő. Pihentető, ha ez teljesül rá szükség tisztaságát. Egy kis élvezet, ha élettársa gyengéden megsimogatta és megcsókolta a köldök körüli területet.

Man: óvatos, gyengéd és figyelmes. Ez nem egy romantikus típus, udvarol egyszerűen és megvizsgálja a viselkedés a nők előtt jöttek rá. Nem szereti a vulgáris kitörő szenvedély, mint a kézi szex. Meg fogja kérdezni a nő mit akar, és udovolljiti neki.

Erogén zónák: csók a derék teszi remeg a vágytól.

Ideális partner: Bika, Skorpió, Bak.

Mérleg
Nő: finom, ízléses és kifinomult csábító. Az évek során egyre több nőies és elölről kezdődik, hogy élvezze a cselekmény a szex, mint a játék a csábítás. Nem hajlandók rendetlen és agresszív emberek. Azt akarja, hogy az elegáns és nemes partnere. A szexuális igazi show. Lesz egy kihívást fehérnemű, arra várva, hogy a reakció a férfi. Osztályok egyszerűen eltávolíthatja a test mozgását kihívást. Az elválasztási férfi, aki agresszív.

Man: bájos, csábító, szeret nyer. Vonzza a divatos, kifinomult nők számára. Élvezi a hosszú előjáték, és nem akarja, hogy egy nő rohant. Igyekszik megfelelni a társa, és készen áll, hogy szerelmes egész éjjel, amíg meg nem hozza a csúcsra. Imádja elegáns környezetével.

Erogén zónák: Uzbudiće őket körkörös mozdulatokkal, és érintéssel a seggét.

Ideális partner: Gemini, Nyilas, Vízöntő

Skorpió
Feleség: Szexi, kibocsát egy erős erotikus díjat. A férfiak vonzódnak járni, mosolyogni, megjelenés. Energetikai, majd ösztön test és SRCC. Legszexisebb nő állatöv. Azt akarja, egy erős és tartós ember. Úgy viselkedik, visszafogottan, de a hálószobában nincs előítéletek és korlátozások. A fiatalok hamar tudomást szereztek a szexualitás, és feltárja a korlátokat az öröm, és a futamidő teljes kihívásokat. Rajta egy fekete szexi tudod, a magas sarkú cipő, mini szoknya.

Man: Szenvedélyes, kiszámíthatatlan, férfias, ajánlatok elképzelhetetlen öröm. Féltékeny és perverz. Nehéz, hogy ellenőrizzék a szexuális energia, a portré felesége tartós kész meglepetés és kihívások. Az ecstasy a harapás, szorító, gyorsan behatol a nő.

Erogén zónák: A legérzékenyebb része a nemi szervek, reagál a finom érintések.

Ideális partner: Bika, Bak, Halak.

Nyilas
Feleség: nyitott, őszinte, barátságos, erős humorérzék. Nyílt vita a szex, és nem kapok az izgalmas erotikus kaland. Ifjúkorában kísérletben a lejárat ár-minőség viszony, amelyben amellett, hogy lefekszik egy partner ápolja barátságot. Élvezi, hogy szerelmes a nyitott, a szabad ég alatt. Szükséges a szabadság és kapcsolatot a természettel. Előző neki szenvedélyesen simogatta és csókolgatta a csípő és a comb, valamint a hajat.

Man: A világos, érdekes beszélgetőpartner, azt akarja, hogy szerelmes, de attól tart, az intimitás. Elsősorban ára személyes szabadságot. A játék a hódítás és előjáték gerjeszti neki több, mint a cselekmény hagyomány. Imádja erotikus játékokat, különösen a kölcsönös masszázs test test.

Erogén zónák: csók az a combok belső szenvedély dagály.

Ideális partner: Kos, Oroszlán, Vízöntő

Bak
Feleség: alulértékelt, első pillantásra, a hideg és távoli. Az alábbiakban a jeges felületre fekszik egy vulkán a szenvedély, kelések korral. Teljes ivarérettség eléri középkorú. Ezután a magabiztos és nincs félelem elutasítása. Egy ember, aki behatol az ő szexuális természetű várható egy maroknyi megelégedésére. Szereti hosszabb szeretkezés, és szüksége van egy erős ember. Nem sokáig előjáték, de buzgó kapcsolatot.

Man: Egy komoly, sikeres, lojális, biztonságot nyújt. Vonzza intelligens nők amelyek többet vár, mint a szex – megbízhatóság és támogatás. Ez nagy szexuális energia, és készen áll, hogy partnere d vezet orgazmus. Tartós van, kitartásra, amíg nem találkozunk.

Erogén zónák: masszázs az alsó része a gerinc kell elfojtott erotikus tüzet.

Ideális partner: Bika, Szűz, Skorpió.

Vízöntő
Feleség: társaságkedvelő, nyílt, intelligens, kreatív. Keresek az ideális partner és a kapcsolat, mert ifjúkorában hajlik a tanulmány. A középkorú jobban tudatában a minőség és a szex marad az evés. Ötletes és eredeti, kísérletező keresve öröm. Úgy tartják, hogy az ember agya a fő erotikus testet. Hajlamos párna, hogy a kötelező gyógyszer partnere. Számára nincs tabu.

Man: Passzív, várható, hogy a kezdeményezést partner. Felesége az első érdeklődő, mint egy ember, és később erotikus. Türelmesen túlterheltek, és szereti a hosszú előjáték. Amikor eléri az izgalom, szenvedély nyilvánul ötletes módon. Vonzza az egzotikus erotikus kísérletek és tapasztalatok.

Erogén zónák: Érzékeny levelek és cikkek – érintse meg őket az a nyelv, elveszíti az irányítást.

Ideális partner: Kos, Ikrek, Mérleg.

hal
Nő: Nőies, érzéki, intuitív és romantikus. A kacér módon hangsúlyozza a női varázsa, és vonzza a férfiakat. Álmok az örök szerelem, ezért a fiatalok könnyen csalódni. Csak akkor, ha van tapasztalata, hogyan lehet felismerni Mr. Right. Az ágy fogékony javaslatokat. Könnyen elfogadja javaslata az új partnerek pózok és szokatlan élmények. Ő igyekszik kielégíteni a partnere, és úgy véli, hogy a szeretetben semmi sem tilos.

Man: Érzelmi, instabil és szenvedélyes. Vonzza a változásokat, csábítás, és hajlamos az érzelmi stabilitás. A álmodozó, aki olvas verseket, felhív egy séta a holdfényben. Amikor beleszeret válik alázatos. Gerjeszti a fantázia a domináns nő szeretője.

Erogén zónák: Lábak Fish érzékenyek, simogassa őket, és a szeretet, lángra a képzeletet.

Ideális partner: Rák, Skorpió, Bak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét