Astro INDEX

Ascendent u znaku Vaga / Podznak ili Ascendent (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova kombinacija najčešće nosi problem u braku, jer je najteži dio za čovjeka uspostaviti balans između suprotnosti. Vaga je jedini znak koji je predmet, stoga on upravo govori o toj ravnoteži i presudi, zato se kod Vage često vidi efekt ogledala – vaga je sve ono što je njena VII kuća, gledati vladare. Vaga može biti dobro samo ako je partner potpuno sretan sa njom, ukoliko on nije ok, i ona će biti jako nezadovoljna. Osoba koja je Asc Vaga ovisi od situacije u VII kući, treba pored toga promatrati koje su planete u Vagi, ali i kako je postavljen Mars u njenoj natalnoj karti, jer ona od toga ovisi. Upravo je u tome problem što ljudi ne gledaju druge ljude kao što bi sebe, što bi Vaga trebala činiti više od svih ostalih, jer je ona znak odnosa i partnerstva. Za jednu Vagu ne postoji mogućnost da je ona zadovoljna, a da njezin partner to nije, ona to intuitivno osjeća, ali da li može razumjeti i korigira – to je već drugo pitanje. Ako u takvom natalnom horoskopu Marsa u kvadratu sa Saturnom, ona će s lakoćom okriviti partnera za sve teškoće “On je težak, on je problem, ja sam fina” – za Vagu je to kraj, to je razlog problema u braku. Osobe sa Asc-om u Vagi najčešće nemaju dobru priču o braku jer je to znak otvorene sedmica, i takav natus traži ništa manje do savršen odnos, što je vrlo teško ostvariti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.