Arrogáns REBEL: Mivel ezek a tulajdonságok nem szeret senki Rams!

Sörényét sokan úgy vélik, visszataszító.

Kos az első jele a Zodiac, és mint ilyen – és összhangban a szimbolikája gyakran túl messzire megy ragaszkodva a primátusát. Akkor ritkán bizonyság arra, hogy a Kos a határátlépésre a jó ízlés és az illem csak bizonyítani, hogy ő a valami jobb, vagy jobb.

Rams túlságosan tolakodó, szemtelen és arrogáns, és ezért nagyon önző. Ugyanakkor, bármennyire tolakodó volt, Kos megvetik a dolgokat, és a szabványok is, amelyet neki.

A szerelemben meglehetősen fárasztó. Féltékeny, egoista, hajlamos a harcok és zavarok. Neosetljvi és vakmerő.

A kommunikáció másokkal Kos soha tapintatos.

Érzékeny ember Kos megérteni a szilárd és a jezičavog ember. Néha nagyon impulzív. Kos lehet szörnyen makacs és nem hallgat a józan ész.

Ha a dolgok nem működnek elég gyorsan ahhoz, hogy képes legyen követni, Kos könnyen idegessé válik, vagy kényelmetlen a környezetükben. Ha ijedt vagy gyanús alkalmatlanná válik, különösen, ha egy pár dolgot sikeresek.

Ezek az úgynevezett Rams
A Kos született sok hasonlóságot tudom, akinek a viselkedése gyakran illeszkedik a fenti felsorolás hátránya az állatöv:

Adolf Hitler, Marlon Brando, Matthew Broderick, Richard Chamberlain, Timothy Dalton, Doris Day, Andy Garcia, Lady Gaga, Emma Watson, Kourtney Kardashian, Jessie J, Robert Downey Jr., Mariah Carey, Jackie Chan, Keira Knightley, Russell Crowe, Evan McGregor, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham, Celine Dion, Marc Jacobs, Quentin Tarantino, Tommy Hilfiger, Paul Rudd, Eli McPherson, Kristen Stewart, Kareem Abdul-Jabbar, Kofi Annan, Maya Angelou, Alek Bolvin, Warren Beatty, Samuel Beckett, Nik Hornby, Harry Houdini, Helmut Kohl Tim Curry, Hugh Hefner …

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét