Aquarius-havi horoszkóp október 2020.

JOB: A jó vonatkozásai Mars és a Plútó, hogy megadja a hatalom, hogy a helyzet javítása érdekében a munka. Elkezdi komolyan dolgozni. Ha Ön Aquarius, amely természetesen a Jupiter egy másik területen, ez azt jelenti, hogy nem él több mint szerencse vagy támogatások egyéb VAC lesz komolyan foglalkozni műveikkel és kreatív alkotások. Amit ajánlott minden bizonnyal mindent, hogy köze van a technológia, gépek, különösen a második felében a hónap, amikor csak lehet, és hogy egy nagy ügyet ezen a területen, hanem a pénz. Aquarius rendelkező cég, a munka nagyobb cégek – növeljék a tőke munkahelyeket más országokban.

LOVE: Mindössze annyit kell tennie, hogy őszinte legyek. Mivel, ha unatkozik, és akkor időjárás a hónap során több elkölthető otthonról, és így megfosztják a partnerek a szerelem és a szenvedély. Ha házas, ez az időszak, amikor szeretne segíteni szeretett egy, hogy megtalálja az élet értelmét, a szeretet, a másokkal való kapcsolattartás. Te jó házastárs, csak így tovább.

EGÉSZSÉG: Lehet, hogy nem volt jó hangulatban, amikor ő jön, vagy organikus. Vigyázni kell, mert az esések, sérülések, különösen a fej és tartsa a szervek is.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét