Aquarius-havi horoszkóp január 2021.

Vízöntő

Szerelem: Az uralkodó, az Uránusz, a december végén ment direkt akció és sok Vízöntő úgy fogja érezni, a pozitív beáramló energia, ami csak növeli a ünnepi hangulatot és a társasági emberek törődnek. De a hangulat, és az a kapcsolatot a partner valami mást, így az első tíz hónap, hogy egy kicsit feszült az elsődleges kapcsolatok és házasságok. Akkor lenne az egyik oldalon, egy szeretett ember a másiknak. Kizárt nem tudnak megegyezni akár néhány leglényegesebb kérdéseket. Lehetőség van arra, hogy a partner hibás találsz több időt barátaival, mint a pillanatokat együtt. Hogy őszinte legyek, ez talán ebben a szegmensben teljesen igaza van. Azonban fontos, hogy ez csak egy rövid ideig a nézeteltérés, ami után meg kell sokkal több nyugodt és kevésbé rázós úton. Csak egy jótanács az Ön számára – egyesek akkor nagyon érdekes, és lehet egy bizonyos ponton valóban akar valamit, több, mint egy barát ćeretanja és társasági. Kétszer is gondold meg, mielőtt csinálni valamit, ami felboríthatja az érzelmi kapcsolat. Azok, akik szabadon felveszi a kapcsolatot az egyik korábbi érzelmi partner. Ez mind szép és dandy, amíg marad csak a gratulációt az új évre. Nem lesz kényelmes beavatkozni semmit az ilyen típusú, bár nyilvánvaló, hogy lesz egy bizonyos ponton a kísértés, hogy újra itt próbáljon szerencsét. Jobb, hogy ellenőrizze a második évtizedében januárban. Az ember találkozik a barátok, vagy hagyja, csak hogy tetszik – érdekes, furcsa, szokatlan. Valaki, aki „villogni„érdek és nyerni.

Business: Lesz még kell egy kis mentális erő, hogy foglalkozik a január első felében, ami elég megterhelő az Ön számára. Egyesek ellen dolgozik neked, a verseny aktív, de nem igaz, ezen túlmenően, akkor nem lesz csak a mennyiségét feladatok, amit beállítva. Akkor rossz kapcsolatok felettesei vagy túllépik hibák miatt a papírmunka vagy megállapodások az előző időszakhoz képest. Szolgáltatások elvár egy barátja marad csak egy ígéret, és ha vársz támogatást néhány hatóság, akkor lesz tartós. Összességében – nehéz. A helyzet változik a jobb második évtizedében január és amikor eljön, hogy szó szerint egyik napról a másikra. A saját akarat nyilvánvaló egy erős együttműködés, de a többiek is lehet Aquarius együttműködésben idegenek, vagy barátságos kiszolgálás, hogy Ön állást véghezvitele. Az elmúlt évtizedben javult pénzben, de azt kell mondanom, hogy ez csak akkor sikerülhet beáramlás elsősorban költségeinek fedezésére veled korábban. Way, szilárd egy pozitív nulla …

Egészség: Mivel van stellium bolygók területén a tudatalatti, és hogy januárban nem lesz újhold, nekem úgy tűnik, hogy lesz elég betölteni a pszichológiai értelemben. Lehetőség van arra, hogy a feszültség az ünnepek előtt kimerül, és az lesz nagyrészt január érzi, mint egy leeresztett léggömb. A kúra ez a helyzet mindig lógni akiket szeretsz, és akik szeretnek. A kikapcsolódás és segíthet élére egyértelmű.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét