Aquarius-havi horoszkóp december 2020.

JOB: decemberben a hónap, hogy üléseket, valamint a további terv dolgozni. Fontos, hogy legyen egy rendszer a munka és bekapcsolja ötleteit. Lesz egy időben egy csomó ajánlatot, akkor előfordulhat, hogy nem tudja eldönteni, merre menjen, de megakadályozza, hogy a retro Mercury található a területen barátságtalan és társai külföldről. Várja meg, amíg ez a szempont befejeződik, és a gyorsabb lesz a cél elérése érdekében a másikat. Mars a tizedik terén december 9-ad megoldást, hanem egy jó eredmény, de még egy gyors bak, ahol nem számíthat. Még jobb, ha az intuíció terveket illeti, akkor valószínűleg ezt a többi, de a legjobb tartsa meg magának. A működési idő, a nagy szervezetek ügyek, együttműködve külföldi országokban.

Szerelem: Az igazi természetét Vízöntő fog magányt. Gyakran fáradt mások, különösen az emberek, akik a birtokos. Van egy hirtelen találkozás egy olyan társadalomban, a hónap elején. Az a személy, biztosan örömet és alatt született a Nyilas. Talán hogy egy kaland, de valahol szabadságra. Nyilas ideális lenne ezen a ponton, mert pihenni minden teher, hogy van a nap folyamán. Azok, akik házasságban teljes legyen megérteni az erőfeszítést teszel, hogy sikerül az életben együtt, de vigyázz a retrográd Merkúr, hogy több félreértés, mint egy igazi harc.

EGÉSZSÉG: Be kell vonni a lelki gyakorlatokat. Psicho, amit kell, mint elengedhetetlen. Nem zapostavljajte fog irányítani a szakemberek, ultrahang, fogorvoshoz vagy nőgyógyász.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét