Anubis, Horus vagy Ra? Ellenőrizze, hogy van Egyiptom isteneit alapján a születési dátum!

Az ókori egyiptomiak voltak az elsők, úgy vélik, hogy a csillagok irányítják emberi sorsok, és arról, hogy horoszkóp keveset tudott. Mi tudjuk, hogy minden évszakon sikerült egy istenség.

Amon 1.1. – 2.2

Az ókori egyiptomiak úgy gondolták, hogy a próféta Amon. Lakosai adta tehetség, hogy gyorsan lehet beleszeretni, és megtalálni a szerelmi élete. Született jellel vannak tartós, de nem tolakodó. Első pillantásra is jól néz ki, de valójában nagyon érzelmes és gyengéd másokkal szemben. Legfőképpen ez fáj nekik vihar, mert mindenekelőtt nagyon hűséges és jó barátok és szerelmesek.

Sebek 3.2. – 4.3.

Sebek volt az istenség, a Nílus, hogy adott Egyiptomban az élet forrása. Tagjai ennek a jele nagyra értékelik a művészet és a legtöbbjük nagyon tehetséges művészileg. Mégis óvatosnak kell lenni, mert tudják, hogy elvakított a másik szépségét, mivel gyakran vezet a rossz úton. Alatt született Sebek nagyon kíváncsi, mint mindenütt, hogy álljon az orrát, és nehéz titokban tartani, hogy miért gyakran megszakad a barátság.

Osiris 5.3. – 9.4.

Osiris, az ókori Egyiptomban volt egy istenség a termékenység és a növekedés. Tagjai ennek a jele nagyon érzéki, hanem romantikus. Az Ön partnere mindig szurkolnak a kis- és édes ajándék. Tele vannak a megértés mások számára, és szívesen segítenek a barátok, ha úgy találják magukat bajba. Szükséges őket szeretettel és gyengédséggel, amit keresnek egy életen át, de miután a lelet, akkor az örökkévalóságban.

Ptah 10.4. – 2.5.

Ptah az ókori Egyiptomban volt az istenség az igazság. Tagjai ennek a jele becsületes, nyílt és kissé naiv. Ők is impulzív és igényes, és nincs türelme Mások kívánságai vagy késlelteti. Mivel a kiemelkedő őszinteség gyakran mások azt mondják, amit gondolnak, tekintet nélkül a következményekre. Az ugyanazon cselekmény és a szeretetben, és ez a funkció ellenőrizetlen véleménynyilvánítás kerülhet, és jó kapcsolatokat.

Horus 3.5. – 16.6.

Hórusz istenség az élet. Tagjai ennek a jele többnyire kalandok, és gyakran, hogy új ismeretségeket. Ismeretlen ország és régió erősen vonzódnak az általuk utazni az egzotikus helyek semmi szokatlan. Úgy szeretnék élvezni a rendkívüli jellegű és áldás, hogy az élet kínál. Tagjai ennek jele van szükség egy erős és stabil partner, aki egyfolytában csak az szeszélyeit.

Neftis 17.6. – 21.7.

Neftis az ókori Egyiptomban is tiszteltek a szerelem istennője, miért ezt a karaktert hívják a legromantikusabb. Tagjai ennek a jele nagyon érzéki, szenvedélyes és érzelmi ezért nagyon körültekintően válassza ki a partnerek. Félelem a sérelem hazugság mögött ezt a viselkedést. Partner sokat várnak, de cserébe ad annyi. Beteg vagy, és szeretnénk hallani más emberek problémáit, hanem, hogy hasznos tanácsokat. Ez teszi őket jó barátok.

Állítsa 22.7. – 18.8.

Set isten a villám, vihar, és ezért tagjai ennek a jele nagyon temperamentumos. Ne lemondani könnyen és gyakran hajlandó harcolni a végéig, amit akarnak. Ezen kívül, nagyon intuitív és gyorsan alkalmazkodni bármilyen helyzetben. Is, hogy nagyon kíváncsi, és mindig szeretné kipróbálni valami új és érdekes. Tagjai számára ez a jel nem csapatmunka, mert ezek olyan független és azt akarják, hogy minden magát tenni.

Anubis 19.8. – 21,9.

Anubis az ókori Egyiptomban volt védő. Született jellel nagyon becsületes és felelős. Rendkívül magabiztos és makacs, és csak ritkán hallgatni mások tanácsát, bár figyelembe kell venni. Ezek nagyon érzelmes és romantikus, és magas elvárásokat a szerelemben. Egy bizonyos ponton, az élet kell majd egyeztetni azokkal, amelyek nem tudnak mindent. Egyébként nagyon intelligens, udvarias és diszkrét.

22,9 Ra. – 10.15.

Ra egyiptomi nagyra értékelték a napisten. Született jellel tele vannak a tisztelet és a szeretet mások számára. Először is, a racionális és mindig is úgy gondolja, sokszor úgy dönt, hogy egy vállalkozás. Tagjai ennek a jele a szeretet romantika és vallási vagyunk az Ön partnere az élet. Az egyetlen hátránya a számukra, mert a bizonytalanság, amely gyakran hiányzik a jó lehetőségeket.

Kiadott 10.16. – 11.09.

Probléma az istennő a csodák. Úgy véljük, hogy megszületett védelmébe különleges képességei vannak. Díszíti őket, és ellenállhatatlan mosolya, amellyel nyerni az egész. Ezek a szenvedélyes és nyitott, és szeressük őket a legfontosabb dolog, hogy boldog a partnere. Azonban nekik nincs tiltott gyümölcs, és nem fog habozni, hogy megkapják, amit akarnak. Ezek nagyon jó barátok, mert tudják meghallgatni másokat, és mindig részt vett a jó tanácsokat.

Thot 10:11. – 3.12.

Thot az ókori Egyiptomban úgy ismerték, mint istenség a fény, a bölcsesség és a mágia, de a tagok ezt a jel mindig precíz és pontos, mert nagy szervezési ismeretek. Született jellel nagyon sokoldalú, és érdekli őket minden tudományágban. A szerelemben mindig szeretnénk, hogy egy megbízható mellém, aki tud számolni, és aki képes lesz arra, hogy megosszák a problémákat.

Hathor 4.12. – 31.12.

Hathor volt az istenség a zene és a művészet, de születnek jellel gyakran értékelik zenészek és művészek. Ezek a bájos, kreatív, ötletes és mindig mindent a munka nagy szeretettel. Tagjai ennek a jele a szeretet a szerelem, és nehezen esik megszakítás és a magány. Szükségük van egy partner, aki megérti őket, és tudják, hogy az ár. Problémák az életben is létrehozni azokat csak a bizonytalanság és a túlzott érzelmesség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét