Astro INDEX

Andjeo Aladiah-Donosi uspjeh u medicini, radu u bolnicama, psihijatrijskim ustanovama …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

broj 10
Red: Kerubini
Hijerarhija: Serafin
Vladajuća planeta: Merkur
Boja: Zelena
Kristal: Safir
Prisutan na Zemlji: 03:00 do 03:20
Dan u tjednu: Srijeda
Tarot karta: 9 Pentax
Prizovite ovog Andjela u situacijama bolesti i borbe sa zlom. Većina nas živi u užurbanom svijetu i ima jako malo vremena za sebe. Donosi ispravnost u pothvatima, cjelovitost i predanost, pomaže da razvijete maštu samopouzdanje i fleksibilnost. Uz njegovu pomoć izabrat pravi put ili donesete najbolju odluku.

Budite posvećeni u svom radu i nemojte štedjeti napore kako biste poboljšali uvjete za život. Budite u harmoniji sa svojim tijelom, vodite računa o svom zdravlju i prehrani jer je moto Aladiaha “U zdravom tijelu zdrav duh”. Spoznajte prirodu i njene cikluse.

Donosi uspjeh u medicini, radu u bolnicama, psihijatrijskim ustanovama, ustanovama za socijalni rad i farmaciji ili liječenju biljem. Osobe pod zaštitom ovog Andjela mogu biti uspješni u pisanju krimi ili znanstveno fantastičnih romana.

Aladiah harmonizira i prenosi energije Urana i Saturna, kako bi vam pomogao u rješavanju materijalnih pitanja. Ovaj Anđeo Čuvar oslobadja karmičkih dugova i zadužen je za pitanja inkarnacije, te asisitira u zadacima koji razlažu prošlost. Regeneracija tijela jedan je od njegovih primarnih zadataka, ali pomaže i ukoliko radite na liječenju drugih.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.