Amikor velük megbirkózni, a császár! Négy csillagos jelek, hogy kemény, a rossz és a hihetetlenül nehéz!

Nézd jeleit, amely érvényes az elmélet, hogy a nehéz, és hogy velük alig végéhez közeledik!

Kos

Bár nagylelkű és meleg természet, tagjai ennek a jele általában rendkívül nehéz és fárasztó neki viselkedése irányul keresek figyelmet mások, köztük dráma, manipuláció, meghatalmazotti áldozatok, és még szexuálisan csábító viselkedést célzó „győztes emberek”.

Rák

Noble rákok azok sárga perc szerezhetnek sok ellenséget, hogy az lenne a körülöttük inkább megszökött a bőrt, de szenvedett a szélsőséges hangulatváltozások, nehezen tudja irányítani a düh és a tranziens paranoia.

Mérleg

Nagy diplomaták és az egyik najdruštvenijih állatövi jegy egy nagyon sötét vonal, amely miatt sokan elkerülése, vagyis nagyon hajlamos a passzív agresszió. Ez azt jelenti, ellentmondásos érzések pillanataiban stressz. Abból a célból, megoldatlan érzés kisebb érték között oszcillál érzés kisebb érték fölénye. Ha szembe a saját viselkedését, nem férnek hozzá a bűnösségét, de vádolni másokat.

Hal

Túl érzékeny és visszahúzódó tagjai ennek a jele lehet irritáló, ha elkapják őket melankólia. Akkor túlságosan érzékenyek minden formáját a véleménye, a passzív, határozatlan bonyolult és zsúfolt.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét