Amikor olvastam róla ez a jel, akkor szeretnénk az egészet magunk

Talán a társadalomtól soha senki nem fogja teljesen tudom, hogy mennyire féltékeny, és mennyi a dolgok valóban befolyásolják, vagy ha hazaérsz és ha marad magad, a kitörések a féltékenység tudni, hogy a törött konyhai …

Ez körülbelül bikák.

Az emberek azt hiszik te pesszimista, de akkor tulajdonképpen igaz realista!

Lehet, hogy nem látja a pohár félig tele van, vagy azért, mert tisztában vannak azzal, hogy fogytán a víz, és akkor hamarosan szükségünk van egy másik. Nem értem, hogy egyesek miért kell maximalisták (akkor jó, ha nem is tökéletes).

Egy igazi példa arra, hogy leírja, hogyan gyakoroljuk, bár nem tökéletes – bár akkor felkérik, hogy egy párt, amely azzal fenyeget, hogy legyen egy igazi gond, akkor nem csak elmegy, de a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből! És ha maradt volna otthon – tökéletes lenne, mert tudod, hogy a maximális élvezni.

Az emberek soha nem fogja megérteni, hogyan lehet olyan független.

Bulls nem kell senkinek, tökéletes funkció magad és érezd jól magad. Megy egy lakatlan szigetre nekik lenne félelmetes, mert ez lenne a tökéletes, és ott körül, a szórakozás és teljesen élvezni.

Első pillantásra, az emberek lehet következtetni, hogy van egy hideg, de alatta irha csodálatos, meleg és szelíd teremtés.

Az összes állatövi bikák járhat leghidegebb, mintha a világon semmi nem zavarhatja. Azonban barátok tudják, hogy mennyi szeretetet, érzések és melegség rejlik a szívében, az egyik Taurus!

Barátok bármikor lehet kérni egy szívességet, mert Bulls így csak annyit, ha szükség van rá!

Pénz, talk, gardrób, időjárás … Barátai-hez minden van, és mindig hívhatja semmit.

Amikor elér egy tervet, akkor nem fog elengedni, amíg nem kap.

Úgy hangzik, mint a makacsság, ami az egyik fő jellemzője a Bulls, de hála, hogy ugyanaz a makacsság, kitartás és kitartás – nincs cél, hogy már nem érhető el. Bravó!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét