Amikor járni ON „csomót”: Horoszkóp feltárja az a fajta ember, akkor feleségül

Nem csak a csillagok mindent tudok rólad, mit szex, hogyan lehet szeretni, és mik a legnagyobb hibákat, ők is pontosan tudják, kinek lesz elvenni.

Kos

Kell valaki, aki képes lesz arra, hogy kövesse meg a sebességet. Mindent elvenni egy ember, aki mind szereti a kalandot, mint te, és szeret versenyezni. Ez lesz erős, sportos és mindig készen áll a kihívásra. A leendő férj nem fog futni távol az érveket, és szeretem a szexet a megbékélés, mint te.

bika

Hozzám jössz feleségül egy srác egy erős akarat, aki izzad érzékiség és aki vágyik minden örömét, hogy az élet kínál. Ez lesz elég domináns, de nem rossz értelemben, de úgy érzi, biztonságban. Ott mindig nézz a hátad mögé.

Ikrek

Semmi sem vonzóbb, mint egy ember, aki tud versenyezni intelligencia, szórakozás és és nagy beszélgetés. Egy srác, mint hogy az élet nem unalmas, hanem azért, mert úgy döntött, mert az agya, és idős korban lesz ugyanolyan szexi, mint most.

Rák

Vonzzák és érzékeny férfiak és a legjobb, amit érezni mellette egy srác, aki emlékezteti Önt apja. Nem azért, mert ő az idősebb, hanem azért, mert ezek olyan érzelmi biztonságot, és akkor már most látni, mint az apja, hogy a gyerekek. Ez lesz a falon.

Oroszlán

Ahhoz, hogy megértsük, úgy tetszik, hogy egy csillag, de már készen áll a színpadon részvény egy ember, aki tökéletes az Ön számára. A férfi, akivel fogsz megállítani a csomót lesz hihetetlenül szép, nagylelkű, figyelmes és teljes mértékben értik és ismerik az összes dolog, hogy ez annyira látványos. Ti ketten közösen uralják a világot.

Szűz

Kell valaki, aki tiszteletben tartja a határokat, vagy lesz az analitikus világ beadni egy kis humor és a kreativitás. Igen, mivel intelligens és ragaszkodó, szép és tiszta, de azt is, hogy egy ilyen ember, akik rendelkeznek a barbecue a szemét, és képes megbirkózni a stresszes helyzeteket.

Mérleg

Van egy jó esély arra, hogy akkor feleségül egy Mérleg. Hogyan fogsz találni egy másik személy, aki annyira társadalmi, mint te? Ez az ember lesz nagyon sokatmondó, vidám és barátságos. Nem is beszélve, hogy nem lesz nagyon kényelmes?

Skorpió

Skorpió titokzatos vonzza az embereket. Maga nagyon birtokos, makacs és néha lehet egy kicsit féltékeny, így nem csoda, hogy meg fogja választani, mint egy ember. Lesz hihetetlen szexuális kémia, hanem állandó lelki harc, amely próbára teszi a akaraterő.

Nyilas

Szüksége van egy partner, akivel megoszthatja a kalandokat, és vezet érdekes beszélgetéseket. Az ember álmai lesz a tökéletes egyensúlyt az őszinteség, az integritás és a humor. Ez lesz a legjobb barátja, tanár és vezesse át az élet. Egy szóval, az igaz szerelem.

Bak

Mert, az igazán csupán egy szám, és akkor is megtalálja a sikeres ember, akivel el lehet képzelni a közös jövőt. Tudja, hogy a sikeres házasság tart a sok munka, mind a ketten készek roll up az ingujját.

Vízöntő

A leendő férj viszket a képzelet azonnal, ha találkozol vele lesz érdekes, izgalmas és kiszámíthatatlan. Lehet még a hozzáállás, hogy sokk sok, de mindenképpen mellett nem szeretne egy unalmas ember. Minden nap kapsz izgatott a sok szinten – szellemileg, érzelmileg és szexuálisan – és folyamatosan lesz, ezért szeretnénk új dolgokat kipróbálni.

hal

Szereted álmodozók, romantikus lelkek, akik nem félnek megmutatni az érzékeny oldala. Mindent elvenni egy ember, aki ugyanabban az időben, hogy segítséget nyújtson, de lesz szükség. Annyi jó egybeesik, hogy valóban lesz, mint egy ember.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét