Amikor a szeretet, rettenetesen nehéz: Négy állatöv jel, hogy túl sok időt a kapcsolatokban

Bemutatjuk a négy állatöv jel, hogy túl sok rohanó kapcsolatok és ezért gyakran egyedül maradt.

Bármennyire is igyekeztem, hogy ellenőrizzék ezeket a jeleket az állatöv túl gyorsan zaljublju és elhamarkodott az érzelmek és tervek a jövőre nézve. Ez az, amiért gyakran szembesülnek fájdalmas szakítás.

Nyilas

Annak ellenére, hogy szeretem, hogy egy egyéni versenyzőket gyorsan ideges, ha sokáig egyedül. Amikor, mint egy ember, de nagyon türelmetlen. Ezek minden tőlük telhetőt, de nagyon gyakran megfeledkeznek a tapintat. Ezért a szemében a partnere úgy tűnik, neurotikus, és hogy komoly kellemetlenséget okozhatnak.

Kos

Tűz Rams szeretnek ellenőrzés mindent, beleértve a kapcsolat, hanem diktálja a tempót, amellyel fejleszti. Tagjai ennek a jele nincs vesztegetni való idő, mint minden gyorsan, közvetlenül és egyértelműen, és amikor megtalálták a titokzatos ember lett ideges.

Szűz

Szűz pontosan tudja, mit akar, és tudja, hogyan kell elérni a célt, ha hangosan és tisztán kiejteni. Abban az esetben, nem elég bátor vagy abban, hogy megfogalmazzák kívánságait, ő választhatja a passzív-agresszív megközelítés és manipuláció próbálják megszerezni pontosan mi a célja.

Oroszlán

Amikor Lava nincsenek szavak lassan, lassan és fokozatosan. Az emberek született alatt ez jel, hogy állandóan izgalom, és közülük vannak nagy rezgések az érzelmek. Amellett, hogy az Oroszlán meg kell hallgatni, és támaszkodhat a kívánságait, lesz ő udeljavati bókokat, és beszélni, hogy ez jobb, mint az összes korábbi.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét