Aki szereti a perverz, és aki érzéki: olvasni, amit SEX várakozás, amellyel állatöv jel!

Találkozott a személy, aki úgy gondolja, lehet, hogy a jogait, de még mindig nem biztos, hogy szükséges-e, hogy vegyenek részt egy új szerelmi történet? Lehet, hogy talál egy leírást szex személynek segít eldönteni! Csak megtudja, mi van a horoszkóp 🙂

KOS
Amikor ez mind összefügg a győztes és a győztes. Kos tekintik kihívásnak és elvinni a hálószobába, és hogyan fogja megvalósítani. Spontán, és ha nem a hangulat, van egy csomó önuralom. Előjáték nem egy erős pont, inkább foglalkozik a „jobb dolog”. Ez lehet egy kicsit agresszív.

TIPP: Kos szeret kísérletezni, szeret, ami gyakran vezet a szeretet és szereti, ha egy kicsit dominánsabb igényelni és megrendeléseket.

BIKA
Ez egy nagyon érzéki csillagjegy. Taurus szereti kifejezni szexualitás fizikai érintkezés. Még a legnagyobb engedelmes bikák képes volt felépíteni a vágy, hogy a térdre. Az érzékek nagyon fontos része a szexuális játék, így lesz étel, suttogás és masszázs csak fokozza a hatást. Azonban nem számítunk innováció, mert a bikák, amelyek megkövetelik a partner.

TIPP: A gyenge pont a nyak, ami miatt Exercise szélsőséges és tudatában kell lennie, hogy a bikák szeretem lassan és szenvedélyesen.

IKREK
Kalandor és inovativac. Gemini szeretnek kísérletezni a különböző technikák és testhelyzetek. Továbbá, a legtöbb közülük letétbe telefon szex és a szélhámos üzeneteket. Azonban ez a fajta valóban lesz szex, a Gemini nagymértékben függ, hogyan is kapcsolódik a partner. Fontos, hogy mentálisan alkalmas bizonyos, hogy mind az elégedettség (e) nem az.

TIPP: ösztönzése szexi zene és a „piszkos szavakat”, rendeljen hozzá egy „szerepjáték” – öltözött, mint egy nővér, vagy egy tanár.

RÁK
Csak azt akarja tudni, hogy a szenvedélyes szeretkezés vagy hihetetlen szex sem volt. Intima ez sokkal fontosabb, mint egy viharos éjszakán egy idegennel, mert szex és a szerelem kéz a kézben. Ahhoz, hogy a szeretet a rák meg kell érezni legalább egy szemernyi szeretet. Ha jól érzi magát veled, Budič benne korlátlan szexualitás.

Tipp: A nyelv, a nyitott és mondd meg neki, mit szeretne, hogy megszokja a meztelenség – Rák élvezi a kilátás a meztelen test.

OROSZLÁN
Leo akar tüzet gyújtani benne, és hogy is melegíti a szexualitás. Hiszed vagy sem, Leo szereti, ha jó benyomást tett valamit, bármi is volt – egy új mozgalom, az új póz, egy új darab mosodai … Ha ez hiányzik, Leo lassan elveszti érdeklődését. Szeret dicsérni után a jó szex, de ne vigyük túlzásba.

TIPP: Ölelés neki, és dörzsölje a hátát, engedte látni, hogy mennyit izgatott, készüljön fel egy kicsit durva szex.

Szűz
Annak ellenére, hogy a neve ennek a jele, Virgo egy rendkívül érzéki, de szüksége van a megfelelő személy mellett, akkor is fog megnyilvánulni. Ha illeszkednek a Virgin teljes egészében, akkor találja magát egy örvény a szexualitás. Szeretnek új trükköket tanulni, és készen áll, hogy javítsa minden értelemben.

TIPP: elkapni a ritmust, nem túl gyors, se túl lassú. Eszköz esett gyengéd csókokkal.

MÉRLEG
Úgy véljük, hogy mérlegek Először állatövi felfedje a világ vágy. Szexuálisan, Mérleg kapsz a legjobb, de várhatóan cserébe. Nem számít, hogy megkapja, vagy adja, ez csak látni, hogy élvezze a törvény. Ők szeretnek játszani, de nem mindig durva, ezért kérjük, az agresszió csökkentésére a minimum.

TIPP: erogén zónák a fenék és a hát alsó részén. Mérleg szereti, hogy a történetet a saját kezében van. Reggel szex a kedvenc.

SKORPIÓ
Megközelíteni őt szexuálisan lehet, hogy nem a legegyszerűbb feladat a világon, de ha egyszer kap neki felfedezni, hogy ő egy nagyon szenvedélyes és szexuális. Még a átható tekintete indul, hogy egy óriási vágy. Ezek nagyon tartós, szeretnék találkozni, de nem a rajongók egyéjszakás.

TIPP: Tedd a tükröt a játékban, Skorpió szereti látni, mi működik és mit csinálsz vele. Meglepetés váratlan szexi trükköket.

PONTOZÓ
Mint minden más, Nyilas kell élvezni a szexet, és hogy szórakoztató. Úgy, mint a kísérlet, akkor valószínűleg van egy fiók tele szexi játékokkal az ágyban, hogy nem fél. Nyilas nem egyenlő (vagy legalábbis nem mindig) szex és a szerelem, de néha, mint a szórakozás és egy éjszakára.

TIPP: Simulj combján. Nyilas szereti közvetlen hozzáférést és nyílt támogatásokat.

BAK
Egyszer, mielőtt leveszi a maszkot a hideg és önzetlen személy, Bak lesz nagyon erőfeszítéseket kell teljes mértékben teljesül. Nem számít, hogy mennyi ideig tart, azt akarják, hogy találkoztunk, és tudjuk, hogy azok valójában meghatározva. Azonban, amit csinálnak, nem kritizálni őket. Tanács vagy két finom, de ne vigyük túlzásba.

TIPP: Kecske meglehetősen domináns. Ők nem szeretik a túl sokáig vár, vagy hasonló provokálni annyi.

VÍZÖNTŐ
Pali neki minden új és más. Szereti változatos, mert ugyanaz a dolog gyorsan unatkozni. Vízöntő gyakran választani partnert, aki teljesen más, annak érdekében, hogy kielégítsék a kíváncsiság. Nagyon jó a szex, mert a toleráns, nyitott és nem túl igényes.

TIPP: Ne szenvedéllyel, vagy egyáltalán nem. Szabadulj meg, ne tartózkodjon. Aquarius nagyon agresszív tud lenni, de a jó ízlés határai.

HAL
Fish az egyetlen, aki itt van, hogy találkozik. Ez lesz minden, amit szeretne – maestro csábítás vagy engedelmes szolga. Szó szerint. Azonban meg kell tudni, hogy a halak inkább a szex nem alapulhat kizárólag a fizikai vágy. Minél többet tudnak rólad, és van nekik közelebb lesz nagyobb és erősebb lesz a szenvedély. Imádják a romantika és a képzelet vagy turbulens, amely lehetővé teszi felejthetetlenné.

TIPP: Szeretik speed dating, spontán és szórakoztató. Meet ha találkozol. Néha, mint egy kis „fantáziadús” sex, valószínűleg valamilyen fétis.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét