Aki felállt, A KO Karanfil? Megtalálni, aki Virág a születés és mit mond a személyiség!

Tudja meg, mit virág születéskor és mit kell mondani.

A virág jár a hold, amelyben született. Azon felül, hogy a szín, illat és az öröm, a virágok és a jelentése a személyiség egyfajta virág állatöv.

Amellett, hogy mi barátok, hogy adja oda virágcsokrok, hogy képviselje őket, és akkor töltse otthonában virággal, ami azt jelenti, sokkal több, mint máskor.

Keressen virág.

Január – Karanfil

Carnation létezik számos színben, és mindegyiknek megvan a maga jelentése. Ugyanakkor a legerősebb visel rózsaszín szegfű jelképezi anyja halhatatlan szerelem. Ön, valamint a szegfű, a különböző és izgalmas és könnyen szeretne.

Február – IRIS vagy LJUBIČICA

Három álló szirmok a szivárványhártya három adottságok – hűség, bátorság és bölcsesség. A bátorság olyan erős, hogy ez a virág már a nemzeti jelkép Franciaországban. Ha álom lila, várja a haladást az életben. Ön pozitív, és díszítik te és a figyelmesség, a hűség és az őszinteség.

Március – Nárcisz

Született jellel hajlamosak új kezdet és általában követi őket a jó szerencsét. Ezért az ajándék sárga nárciszok fordításban azt jelenti, hogy valaki szeretné, hogy minden a legjobb. Azonban figyelni, és nem ad el a nárcisz, amely virág csak egyszer, mert megjövendöli rossz jövő.

Június – borsó és fehér WORKING

Virág borsó szimbolizálja indulás és elválasztás, de ez a hibrid virág található a 17. században sugároz, mint te, finomság és a boldogság. A fehér könyv egy szimbólum a barátság és a közös titkok, amit soha nem lehet beszélni. Ezért, ha tiszta, ártatlan és hűséges.

Május – gyöngyvirág

„Đurđevdaaaaan igen, és én niiiisaaaam …” csoda, hogy ez a virág jelentése május gyerek, igaz? A latin neve „majális” valójában azt jelenti, hogy a virág tartozik májusban. Született Voom jelölt tiszta, emberi és ellenállhatatlanul édes.

Június – ROSE

Mint a szegfű, rózsa, minden szín hordoz egy másik üzenet. Sárga barátság jelképe, és rózsaszín szerelem első látásra. Azonban azok, született júniusban jellemzőit tükrözik sötét vörös rózsa – szenvedélyesen és szerető.

Július – DELFINIJUM (féktuskók)

Ön tüzes, nyitott szívű, könnyű és bizonytalan. A születési virág a féktuskók vagy delfinijum elnevezett formában emlékeztet a delfinek.

August – Gladiolus

UNECE szenvedélye az életben, ha valaki imádja a kardvirág, vagy, ha meg őket otthonában. Született ez a virág gyakran csodálkoztak, de hatalmas és erős erkölcsi integritását.

Szeptember – LEPA KATA

Az ókori görögök úgy gondolták, hogy az illatos füst, amely akkor jelentkezik, amikor a fény a levelek gyönyörű Kate elűzi a gonosz szellemeket. Ilyen vagy te, pozitív, optimista és türelmes. Szerelem a prioritás mindenben.

Október – MARIGOLD

Annak ellenére, hogy a színek emlékeztet a nap melegét, ez a virág képvisel melankólia. Ön hajlamos az erős és hosszú szerelmi, hanem szenved. Gyász valami gyakran érezzük.

November – krizantém

A krizantém szép és erős. Mindenesetre elrendezés, hogy megfeleljen, ők lesznek a figyelem középpontjában, mint szemet gyönyörködtető, mint te. Joy, te optimista és a barátság akkor a leginkább költséghatékony az életben.

December – Karácsonyi csillag vagy Zelenika

Karácsonyi csillag van az aztékok képviselt tisztaság, ártatlanság, és ma is a siker szimbóluma és a hírnevet. Ön boldog és sikeres. Az, hogy te vagy őszinte, akkor hozza a boldogságot másoknak, és gyümölcsöző is -, valamint a magyal, akinek myrtleness és szépségápolási kapcsolódó téli ünnepek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét