Ahol az egyik gázai TU fű nem nő! Ők lehet becsapni senkit akarnak, ők az igazi alfa nőstény horoszkóp, de nem Scorpii

Alpha „női”, ambiciózus, fegyelmezett, szervezett, türelmes, felelősségteljes, gyakorlati, határozott, félelmet nem ismerő, elsősorban a cél, és boldog csak akkor, ha ez bekövetkezik.

Mint egy tipikus képviselője a csoport föld jelek, stabilan meg nem áll a földön, és nem hajlamos a fantáziák már élőben a valóságban, és vegye belőle a legtöbb, amit lehet. Mert az ő rendületlen ambíció és késztetés, hogy folyamatosan haladni gyakran az összes többi maradt, és a kanyar az út, amit állít fel nem könnyű.

Ő – egy nő Bak!

Hihetetlenül erős, Bak nők leküzdeni az élet nehézségeit, és mindaddig, amíg a probléma sújtotta felemelkedés maradni összegyűjtjük és nyugodt, és azonnal elkezdi keresni a megoldást.

Ez lehet olyan hideg és tartózkodó, de a felszín alatt fekszik egy nő egy nagyon jó humora van, aki vágyik a bizonyosságot. Része törekvésük kész feláldozni csak egy – a család. Ha nem az ő napja, lehet túl makacs, szeszélyes, félénk és pesszimista.

Szeretet

A természet rá, hogy ne essen a szerelem első látásra, és nem vesztegeti az idejét a flörtölés értelmetlen az, aki tudja, hogy nem vezet sehova. A szerelem neki egy komoly dolog, és ha nem tetszik neki, hogy valaki hagyja a sors ezt a munkát, de mindig tudatában képességeit, hogy kérdésekben a saját kezét, és győződjön meg arról, hogy a férfi, akit akar.

Partner szeret kényeztetni, és vigyázni rá, akkor miért nem úgy tűnik, mintha ő kapcsolódó tárgyat, de valójában soha nem fogja elveszíteni a veleszületett függetlenség vagy nem Látogassa meg a partner. Az élete társa akar lenni egyenlő, és vele együtt fog állni, és a támogatást és a legnehezebb pillanatokban. Keresek valakit, aki sikeres lesz a szeretet, mint ez egy tökéletes kötés az ő vegyület a szeretet, a biztonság és a teljesítmény.

A szenvedélyes szerető. Ideális partnerek megtalálja a másik két föld jel, Taurus, vagy szűz, mert tudják, hogy behatoljon a szívét és felfedi a meleg és lágy magot és egy vízjel, Rák, amely teljes mértékben megfelel az érzelmi szükségleteit. Jól tud egyetérteni a Skorpió.

Barátság

Tekintettel arra, hogy a természetes vezetője, Bak nő gyakran „nagy” és barátaik közül.

Azt szereti, ha ő gyermeki „csoport”, amely az új tagok nehéz megjelent, de amikor rájössz, hogy milyen csoportok funkciót elfogad téged eredendően egyenlő.

Szerint a barátok viselkedik majdnem anyai de mindig kérjen tanácsot és segítséget, és csak anyaként csinálja a gyermekek hajlamosak, hogy a terveket, hogy a barátok, hogy nem tudom.

Ha ez volt minden tervezett, de lesznek röviden tájékoztatni Önt ma este megyünk csúszni, vagy az új év ünneplik ház a vidéken. Mint a család, nagyon hű barátai, és mindig ad nekik, hogy tudják, hogy számíthatnak.

Néz

Bak nő nyerte meg a klasszikus szépség, ő általános megjelenése nagyon kedves, és az első dolog, mindenki az ő megragadni a magas arccsont, hogy hogy ez egy különleges eleganciát és bájt. Egy tipikus képviselője a jel jellemzi a hosszú orr, kifejező és harmonikus arc, mély, kissé sötét szeme, vékony testalkatú és karcsú nyakát, hangsúlyozta a váll és a világos és ragyogó arcszínt.

Vannak nagyon jó és pontosan alakított szemöldök és érzéki ajkak kiegészítő szolgáltatások varázsát külseje. A haja általában vékony és selymes sötét színt és árnyalatot. Amellett, hogy kifejező arccsontja első túlterheltek, és a szép mosoly, hogy folyamatosan kapja a bókokat. Ott formás lábak, vékony boka és a kis lába, amitől járni gyors, agilis és biztonságos. Mindig úgy néz ki, friss és fiatalabb, mint amilyen valójában.

Stílus

Állapot és kép fontos nő Bak, amiért a ház soha nem megy ki véletlenül öltözött. Ruházat stílus hangsúlyozza egyéniségét és az ő ruhák vannak a legszigorúbb, üzleti, a pontosság és a tiszta vonalak.

Amit nagyon élvezte a divat kiegészítők és ékszerek gyűjteménye, de nem prenapadan és giccses.

Soha ne vásároljon ésszerűtlen és túl is jelenti, de amikor ők maguk ténylegesen megengedhet magának. Ő tudja, hogy mennyi a nehezen megkeresett pénzükért, és nem pazarolja az értelmetlen, hanem éppen vásárol.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét