Ahhoz, hogy elérjük STARS: asztrológusok tanácsot jelent, amelyben a legjobban megfelel az Ön partnere

Amelyek veszélyeztetik, sőt, megfelel a „szebb fele”? Talán az egyik úgy legalább a gyakorlatban?

A csillagok sokkal „írott”. Horoszkóp feltárja a tulajdonságok, hibák, erények, főbb jellemzői, és még sok más. Többek között állatöv jel lehet felismerni és kedvenc jelent a szex.

Olvasson tovább, hogy megtudja, melyik tökéletes Kamasutra jelent, hogy a lányok szeretik a legjobban, és ha nem játszik, és olvassa el, hogy akkor (például) a „kutya póz” öltöny – ne hagyja figyelmen kívül. Talán ez az, amit a legjobban tetszik! Csak megengednek maguknak.

KOS
A nő a Kos jele egy szenvedélyes és bemutatja jelentős versenyt az ágyban. Szereti uralni, így a legjobb érzés, amikor „fel”. Ha szeretné kipróbálni valami mást vele, nézzük először, hogy a tetején -, mert ez az, amit leginkább szeretnénk. Amikor a lány akarja, ő fog megegyezni valamit, ami lehet, hogy nem gyakorolt ​​gyakran.

BIKA
Nők a Taurus nem siet. Élvezik minden pillanatát, különösen, amikor az orális szexet! És biztos, hogy segíteni fog a hölgy ezt a jelet, hogy a legjobb orális élvezet. Taurus szereti a játékot, hogy a szenvedély – tetőtől talpig, a kezek és a nyelv.

IKREK
Bájos és domináns. Szerepjáték tökéletes lányok ikrek. Nagyon szexi lány, aki élvezni fogja a barátját, hogy felemeli a szoknyáját, és szeretkezik vele az asztalon. Előjáték nagyon fontos, és így teszik hamarosan „főétel” varázsa „előétel”. Szeretik, ha „fel” és „kutya póz” őket az egyik kedvenc. Különösen akkor, ha nem az ágyon.

RÁK
Ez a valódi exhibicionisták! Nem pozíciókat, hogy a nők a Rák még nem próbáltam. Gyakran lehet meglepni néhány „őrült ötlet”, hogy a saját feje biztosan megvalósítható. Ezért ne habozzon rák útnak az ismeretlenbe – csak ott bujkál a kölcsönös öröm.

OROSZLÁN
Lány Leo akarja, hogy „harc” az ágyban, és azt akarja a zsákmányt. Érezd szélsőséges elégedettség, a legtöbb jól áll neki cowboy póz. Imádják használat és segítséget, hogy a vibrátor együtt ezt a pózt, mert általa képviselt szexuális álmaid!

Szűz
Szenvedélyes, de egyszerű. Misszionárius pozíció lehet gyakorolni folyamatosan. De, ha ezt a pózt lesz unalmas, akkor meg néhány újítás – ez található a az ágy szélén a térd hajlított, amíg állsz átlósan is támaszkodhat, a lábak és szilárdan ragaszkodik az ő -, hogy ő szeretne, hogy a sok, és ezzel a szex akkor nem monoton.

MÉRLEG
Nem sokat a történet – pózt „69”, ami leírja a nők ebben a jel! Ez alapján „adni és kapni”, és mert az, hogy célja éppen Mérleg.

SKORPIÓ
Skorpió nő titokzatos és keres egy férfi, aki megérti és teljesíti a kívánságait. Számára minden múlandó. Próbáld ki, hogy a szolga, nyakkendő kezét, neki az anális szexet, és lehetővé teszi neki, hogy teljesítse minden fantáziád. A legfontosabb, hogy élvezze.

PONTOZÓ
Imádják a zaj és a figyelmet. Ha túlterheltek szenvedély, menj a fürdőszobába, és élvezze a szeretkezés. A kíváncsiság a felfedezés, hogy még több élvezni. Ne ijedjen meg, ha egy nő ebben a jel túl zajos, ez az, amit a „Lodge”, ezért ne habozzon, hangosan beszélni, hogy mit neki, hogy ő minden működött. Szereti a történet, különösen a „piszkos beszélni”.

BAK
Ha valaki kielégíthetetlen szexuális majd ez a nő Bak! Ezen kívül, ő hűséges és romantikus. A legjobb póz az Ön számára az egyik, ahol a szervezet összefonódik, és szinte eggyé válik. Gördülő az ágyon is, amit ezek a nők szeretik.

Vízöntő
Ezek kiszámíthatatlan. Aquarius ruhák jelentenek, amikor a lány állt. Annak érdekében, hogy még kényelmesebb, a lány kell támaszkodnia az asztal vagy szék.

HAL
Nők, akik születtek jellel van egy misztikus kapcsolat a partnerrel, és ennek következtében a póz lehet a „vödör”. A férfi gyengéden megfogja a kezét, miközben finoman hatol.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét