Ahat drvo (Dendrinski ahat) -Čakre na koje se kristal stavlja solarni pleksus ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U Indiji ovaj ahat se koristi kao talisman i ovo je vrlo rijetka vrsta ahata. Donosi izobilje i punoću u sve oblasti života, uključujući biznis i poljoprivredu. Obično se kombinira sa gorskim kristalom za pravljenje brojanica i koristi u ovoj kombinaciji jer se vjeruje da produbljuje molitvu i koncentraciju.
Pošto daje nježne vibracije njenom nositelju donosi ljekoviti učinak na nervi sustav. Pored toga kaže se da omogućuje zdravo funkcioniranje bubrega i mjehura, tako što regulira količinu vode u organizmu. Jača imunološki sustav a time i obranu organizma, kao i probleme s kosturom, stimulira vaskularni sustav, oslobađa bola. Također dobro djeluje na psihu donoseći unutarnji mir. Njenog vlasniku pomaže u dobroj komunikaciji i odnosu s djecom. U kombinaciji s hrizopras proizvodi toplinu i mir. Smanjuje aroganciju i egoizam. Potpomaže da se prepoznamo kao dio velike cjeline.
On je podržavajući kamen. Naročito je efektivan na srčanoj čakri. Njegova snaga se intenzivira ako se kombinira s hrizopras i Rubin zoisit.

održavanje kristala
Čisti se dva puta mjesečno pod mazom mlake vode, zatim ostavi da prenoći u posudi s kristalima hematita, a potom se puni par sati na suncu.

Astrološki znaci
Jarac;

Čakre na koje se kristal stavlja
solarni pleksus;

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.