A tisztességes, manipulatív vagy zsoldos? Születési hónap meghatározza, hogy milyen nők

Kétségtelen, hogy a temperamentum, karakter, a sorsa a nők nem csak attól függ, hogy az oktatás és a túlélő életed

Havonta a születési valószínűleg befolyásolja a karakter, még jobban, mint az állatövi. Ellentétben asztrológia, arról van némi tudományos bizonyíték.

Kétségtelen, hogy a temperamentum, karakter, a sorsa a nők nem csak attól függ, hogy az oktatás és a túlélő életed. Születés, egy adott hónapban lehet sokat mesélni a nő. Ebből kifolyólag:

január

Ebben a hónapban jön a világra türelmesen és legkeményebb nők. Gyakran vannak felruházva vonások sztoikus férfias karakter. Ők biztosan nem fog panaszkodni és megosztás kinyilatkoztatásokat. Inkább egyedül, büszkén és önállóan megoldott minden problémát. Januárban a nők nem szeretik azt a tisztító-és díszítő ház, vagy a konyhában, és az élelmiszer – tehetséges.

február

Februári nők lázadó, makacs, érzékeny és lehet bosszúálló. Ezek meglehetősen összetett karakter. Amikor ez történik ideges elszakad, de ugyanakkor, van elég magas szintű önuralom. Ők nem félnek a nehézségek, a döntések gyorsan, gondolkodás nélkül sokáig. Mivel a sietség nem mindig pontosak. Kiváló manipulálni az embereket, és így gyakran jó karijeru.Veoma szereti a gyerekeket.

március

A márciusi nők – a legérzékenyebbek a nők. Ezek nagyon érzelmes és sebezhető. Gyakran mutatnak makacsság, ami végül is megy a rovására. Lehetnek biztonságos és gyakran tekintik szerencsétlen. Ezek a nők, mert a félénkség, nagyon nehéz találni a sikerhez. A természet adta nekik a törékenység és a báj, mert olyan gyakran, vonzza a férfiak védő.

április

Április az a hónap, a bátor, kitartó és motivált nők. Tekinthető tökéletes kiegészítője a racionalitás és a gyakorlatiasság. Mindig tudja, mit akar, így lassan, de biztosan eléréséhez kívánt. Ezek a nők nem tűri instabilitás. Az érzelmek és az érzések azok mindig az első, mögötte az elme.

Lehet

Májusban születik független és igényes, kompromisszummentes és határozott nő. Nem bocsátom meg könnyen, bárki könnyen vezethet a válás, bár ez később elkerülhetetlenül panaszkodnak. Ezek makacs női vezetők, így ők könnyebben lép hivatalba főnök, mint férjet találni. Elsőbbségi anyagok összességét.

június

Júniusi nők nagyon óvatos. Ők gyakran sérülékeny és bizonytalan, de valójában annyira jó, hogy soha nem lesz bosszúálló. Ők nem szeretik a konfliktust, jó intuíció, ami segít elkerülni a konfliktusokat. Treat hangulat.

július

Ebben a hónapban született szerény és félénk nő. Gyakran a gondozás és folyamatosan foglalkozik önvizsgálat. Az egész életük van alárendelve a hangulat. Szerény és romantikus, az állam a mély érzés, de nem mutatja meg. Otthon és a család, hogy ezek a nők, a legalapvetőbb dolog.

augusztus

Legbüszkébb, és a legtöbb független nő születik ebben a hónapban. Jók és nemes, de nagyon éhes a hatalomért. Imádják, hogy a figyelem középpontjába, nagyon ár függetlenségét. Ezek nagy karizma és annak ellenére, hogy számos érdeklődő emberek, a legértékesebb a családi kapcsolatokat. Ezek nagyon becsületes és hozzáértő nők, és gyakran a csalás.

szeptember

A szeptemberi hölgyek – érzelmi és temperamentumos. A többi nő különböznek óvatosság és proračunljivošću. Ezek nagyon önző, és egy kicsit szűkös, ezért nehéz elválasztani a pénzt, és cserébe az adósság. Imádják, hogy a társadalomban, de mindig keresik a saját javára. Ezek nagyon féltékeny, rendkívül aprólékos és nagyon jól tudja, hogyan kell főzni.

október

Októberben született nagyon egyszerű a kommunikáció, felelős és igényes nők számára. Mérsékelt praktikus, de ugyanakkor és nagylelkű. A döntések nagyon óvatosan. Van egy jó memória. Ezek nagyon elvű, és nem megbocsátani árulás, bár mindig megpróbálják megmenteni a család, amely elfoglalja a vezető pozícióját. Kiváló a háziasszonyok.

november

Kiszámítható és önző nő. Nagyon erős személyiség nagyfokú intuíció. Házastársuk el kell fogadnunk azt a tényt, hogy a vélemény nem gyakran kell figyelembe venni. Költséghatékony vannak. Ezek nagyon szenvedélyes szerelem, szex és a temperamentum. Tudják, hogy szeretem mélyen és erősen.

december

Decembarske nők – érzelmi nők robbanó jellegű. Lázadó és bátor, független és közvetlen, akkor a siker, leküzdve minden akadályt. Ezek nagyon kommunikatív, romantikus, idealista, jó barátok. Nem jellemző, a takarékosság és a nagyon temperamentumos, hogy a családi élet gyakran nehézségeket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét