A sötét oldalát a Star Jelzés: Kos önző, agresszív Mérleg és a Halak …

Számos cikket írt, hogy segítsen az embereknek jobban megértsük a jellemzőit állatövi. A legtöbb vita a pozitív jellemzői minden jel, hanem mindenütt, ahol jó, ott is a rossz.

Nem tudja, hogy megtapasztalják a hideg, hogy azt tapasztaltuk a hőt. Ön nem ismeri a szeretetet, amit még soha nem tapasztalt gyűlölettel. Tehát az egymásnak ellentmondó jellemzőket az egyes asztrológiai jelek.

Ahogyan beszélünk pozitív jellemzői minden jel, meg kell beszélni, és arról, hogy a negatív tulajdonságait. Vegyünk néhány nagy jellegét, de a szellem szórakoztató.

Kos

– önző

– Bad tervező

– testy

Mivel az első Kos állatöv jel, az emberek született a Kos jele az asztrológiai baba. Ezért fontos, hogy mindig beszélnek magukról. Akkor is meghal, és a barátod Kos még csak tovább beszélni magáról, és nem vette észre, hogy van egy probléma. Ő elsősorban magát, és nem hallgat mások, amikor beszélni.

Ne lepődj meg, ha kérdezni a véleményét illetően néhány fontos a dilemmát, de csak halvány megjelenés. Kos nem érti a fogalom gondos mérlegelés, így nem előre tervezni.

Kos mondja, minden gondol; ők csak kikelt dolgokat, mielőtt még úgy. Tudják, mi erős kitörő düh. Gyakran nem értik, mi a baj veled, és miért ideges miattuk. Aries azt hiszi, hogy mindig igaza van.

bika

– lusta

– makacs

– passzív agresszív

Taurus általában szereti, hogy minden nap hosszú ideig pihent az árnyékban egy szép fa. Tehát, a barátja Taurus lusta, a kívánsága, hogy játsszon a lehető legkevesebbet a munka. Ha a munkája lehetne kötni valaki, az még jobb. Taurus szeret minden, ami működik a maga módján, és nem ad még egy kicsit. Ő olyan makacs, mint egy öszvér.

De, mint a szelíd Venus uralkodóját, aki elvégzi annyira édes, hogy semmi nem lesz még tisztában. És ha nem akarja, hogy nem egy bizonyos dolog, készüljön fel egy passzív – agresszív megközelítés. Ezek a mesterek rajta. Taurus jár nagyon kedves, nyugodt lesz, mosolygós, és óvatosan még mindig nem tudja, mit kell tennie.

Taurus van egy nagy szerelem, a szépség, a művészet, a zene és az ellentétes pólus. De ő is hajlamos arra, hogy megpróbálja figyelmen kívül hagyni a keményebb valóság az élet – és találd ki vele szemben? Te. Mert annyira jó, amit mi már jó. Látod, én megmondtam, hogy megpróbálja varázsát.

Ikrek

– Nem titkot tartani

– változó

– léha

Gemini nagyon szereti a történetet. Ha van egy titkos, ne mondd, ha nem akarja, hogy az egész világ tudja. Gemini van egy gyors elme és a gondolatok és beszélni több téma egyszerre. Ez lehet zavaró, hogy más emberek, akik hallgatják, mert nehéz, hogy biztosan, mikor, hol ezeket a történeteket. Ez nagyon nehéz követni, és ő nem bánja, ha van egy probléma.

Gemini általában siet, és nem a dolgok gyorsan. Ezért néha ideges gyomor és a fejfájást, mert túl sok mindent egyszerre működik.

Szintén tartsd észben, hogy néha nem kifogásolja azt mondja fehér fekszik, abban az esetben, hogy megtudja, hogyan mondta el a titkos vagy ha véletlenül mondta a rossz dolog, és nem akar felelősséget vállalni érte. Gemini lehet változékony és felületes.

Rák

– Mindig kell valaki, vagy valami

– érzékeny a kritikára

– A sérelem

Nem volt egészen 18:00, és a barátod rák már az anya hallotta öt alkalommal. Szokni, vagy pedig az anya több tevékenységét. Ez könnyebb így. Rák gyengéd és megértő. Ő ad a teljes figyelmét. Meghallgatja a problémákra, de várhatóan az Ön számára. A kritika nem tűri jól.

Ha azt szeretnénk, hogy adjon neki tanácsot, és úgy gondolja, hogy a probléma a hozzáférés a rossz irányba, válassza szavak nagyon óvatosan. Rák soha nem felejti sértés. Utálom azt mondani, hogy a harag, hanem bűncselekmény. Továbbá, nem kritizálni a gyerek és a szeretteit. Azt tehet, de meg – semmiképpen.

Azt is folyamatosan törődik valamit, és lehet mérges ezek a kis dolgok aggodalomra ad okot. Ez könnyen megbetegszenek, és szüksége van sok pihenés. Ez elsősorban azért, mert olyan érzelmi; ő maga nyomja.

A hangulata változékony, valamint a vonalzó hónap, amely minden két és fél belép egy új jel. Vásárlás egy asztrológiai naptár, és kövesse. Akkor majd megértik a viselkedésminta. Naplót is!

Oroszlán

– önző

– makacs

– Arrogáns

Leo viselkedik királyi. Sőt, néha elfelejti, hogy ő nem a királyi család. Ő mindig későn, ha azt tervezi, hogy menjen vele. Ez egy tivornya, mert az idő pénz is. Imád jelenne meg a nagy utat, mert ez egy abszolút dráma királynő. Leo nagylelkű.

Szeret szervezett szórakoztató, de általában miután vesz egy drága az új játék, vagy egy szoba teljes bútorzata. Szórakozás tényleg csak egy lehetőség neki, hogy megmutassák, nem azért, mert látni akarja. Leo szeret pihenni, és úgy érzi, hogy mások kell ellátni, és hajtsa végre a legtöbb munkát. Nagyon makacs és soha meggondolja magát.

Leo szeret tanácsot másoknak a frizura, ruha, projektek, javítása háztartási, de néha elfelejti, hogy más emberek eltérő véleményeket. Leo nehéz megérteni, hogy nem tervez semmilyen módon őt, és ez nem minden esetben ért egyet vele. Arroganciája és önző hozzáállás gyorsan unalom.

Szűz

– megszállottja részlet

– lép-

– maximalista

Szűz egy nagy, nagy szónok. Tud beszélni egész éjjel. A probléma az, hogy beszélünk nagyon triviális dolog, amit elvinni dió. Ha megy ebédelni, Virgo lehet 15 perc alatt, hogy összehasonlítsa a kétféle salátát, és elvárják, hogy ülni és hallgatni.

Ő intelligens és szellemes, ezért is lehet szórakoztató, de ő csak nem tudja megállítani beszélt, amikor az elméje elfoglalva valamit. Sok gonddal és hajlamos a hipochondria, és az is vigyázni minden vegyi anyag és adalékanyag a kábítószer.

Valószínűleg körülbelül 20 fajta vitamin-kiegészítők mindenféle okok miatt, és úgy döntött, hogy ez biztonságos, mert „természetes”.

Mindezek ellenére ez minden nap van a Lyme-kór, szívdobogás, légszomj és számos más egészségügyi problémák. Soha ne engedje, hogy olvassa el az orvosi könyveket, vagy nézd a műsorokat egy betegség vagy lehet önteltség és onnan ezt a szenvedést.

Szűz történet a dolog, amit meg kell tennie ezek helyett csak csináld. A probléma az, hogy ha veszít, így sok időt a vallomása, a munka lehet kitölteni. Néhány Virgin tűnhet kicsinyes. Ezek mindig nagyon szépen odjvene.

A munkahelyi környezet, minden dokumentumot, hogy tökéletes legyen minden mappa rendezett, és minden papír a helyén. Eszköz ragaszkodnak egy csinos és tiszta környezetben. Virgo is kritikus, mert nem tudjuk minden olyan tökéletes, ahogy van.

Mérleg

– passzív agresszív

– Vain

– felelőtlen pénz

Az emberek született az állatöv jel Libra Vénusz uralja, ezért azt szeretné, hogy a kényelmes életet, és hogy a nap megy zökkenőmentesen. Vaginas értelemben az egyensúly neki nagyon fontos. Mérleg akar beilleszkedni, és népszerű, ezért néha alá esnek valaki másnak a befolyása, és meg kell tanulni, hogy ne legyen mindig mítoszok súlya, ha nem fér el.

Ez egy mély szerelem, a szépség, hanem a férfiak és a nők szeretik a divat és a szép ruhákat. Ez azt is jelenti, hogy akkor flörtölni azoknak az embereknek, hogy azt hiszi, hogy jól nézzen ki. Szintén ő szereti a jó bútorok és élni akar egy gyönyörűen berendezett otthon. Lehet manipulatív, mert mindezek után édes, ő szereti, hogy a vezető, hogy mi történik.

Nők lehet rabszolgái divat a pont, ahol a cipőt sérülést a lábukat, és állást, és néha felépíteni hatalmas számlák ruhákat. Mérleg hisz a legjobbat érdemli, és nincs lelkifurdalása, amikor költőpénzt. Ha neki szüksége van rájuk több pénzt, tudja, hogy ha a megtakarítás.

Én nagyon ideges, ha nem ért egyet vele, és azzal vádolják Önt „kiabálás” rá, csak azért, mert eltérő álláspontot. Az emberek született alatt ez jel is nagyon szeretnék, hogy kitűnjön.

Skorpió

– Super makacs

– Kompetitív

– Mystery

Skorpió fix a véleményt. Ha nem ért egyet vele valamit, hogy örül a szíved, akkor ismerje meg a „jeges világítani.” Ez olyan, mint egy halálos ray. Becsmérlő, hogy azt mondják, hogy van egy erős akarat. Meghatározása az ő középső neve. Scorpions nagyon versenyképes, bár ez nem tűnik így első ránézésre. Egy jól elrejtve.

Skorpió általában zárkózott, megvan a sötét oldala megszállottja halál. A szerelmi kapcsolatok, a birtokos és féltékeny. Ha érdekli a téma, akkor meg fogja vizsgálni az így tudja minden részletét. Éppen ezért sokan a kutatók. Sokan közülük vegetáriánus vagy valami válogatós evő, és ezért nehéz kimenni velük.

Skorpió úgy véli, hogy az egész csoport, hogy szeretik az ételt, hogy ő szereti, és ezért mindig enni helyén az általa választott. Ő nagyon visszafogott a beszélgetés, de művelni tender érzéseit. Gyakran bírálták, arra hivatkozva, hogy ez egyáltalán nem igaz. Ez egyéni, és nem érdekel, mit gondolnak mások. Él az élet saját feltételekkel.

Nyilas

– tapintatlan

– Kínos

– túlzottan optimista

Kétféle ember született a Nyilas: ők beszédes és nagyon csendes. Ők intelligens és érdeklődő felsőoktatási, a filozófia, a különböző kultúrák stb többsége szeret utazni. Ha beszélnek, nagyon közvetlen és kereszt jobb annál a pontnál – néha nem veszik észre, hogy sérti más emberek érzéseit.

Imádják sport, különösen a szabadban, de nagyon ügyetlen és gyakran összetörik csontjaikat és ozleđuju legyen. Ők szinte unalmas optimista. Nagyon valószínű, hogy lesz becsapni. Szerepelni fog sok intézkedéseket annak érdekében, hogy megmentse a világot, hanem azért, mert az összes találkozók kell menni, és petíciót, hogy alá kell írni lehet teljesen kimerült.

Lövészek hiszem, nagy és el akarják hagyni néhány elvarratlan szálak a többi embert. Lövészek kiválóak filozófiai viták másokkal, és nehezen tudják alkalmazni, amikor mások különböző nézeteket.

Ezek szabadságszerető emberek, és nem tetszik, ha valaki megpróbálja korlátozni a tevékenységüket, vagy szabadság. Próbáld ki őket, nem is beszélve a politika vagy a vallás.

Bak

– ambiciózus

– munkamániás

– bonyolult

Bak a legsúlyosabb és nem fogja értékelni, ha nem lehet komoly valami fontos neki. Nagyon ambiciózus, és arra törekszünk, hogy sikeres a társadalmi ranglétrán, így ne vegye rossz néven, ha figyelmen kívül hagyja a barátja Bak, ahogy kell társítani valakit, aki segít neki ebben. Csak azt akarja, hogy haladást. Bak egy munkamániás, és nem szereti, ha spontán.

Ő nem szeret kockázatot, ha az összes nem jól számított. Nem számít, milyen, Bak az érzelmi, de nem szereti a vonzalom és belehal a szégyen, ha vigyük el vacsorázni a születésnapján, és mondja a pincérek, hogy egy torta és énekelni. Úgy utálom, hogy részt vesz a jelenetek bármilyen.

Ezek azok az emberek, akik mindig gondolkodunk, és azt szeretnék, hogy a felelős. Az Ön kapcsolata a Bak simán fog menni, ha megértjük, hogy ez nagyon ambiciózus és mindig azt gondoltam, tovább, mint mindenki más.

Vízöntő

– Unalmas nonkonformista

– Nem tetszik neki szabályok

– hideg és közömbös Naoko

Vízöntő mindig élni az életet a maga módján, nem engedelmeskedni, nem nyújtja be a székhelye egyezmények, és ha neki, hogy próbálja azt mondani, hogy cselekszik botrányos csak felemelni az idegeket. Imádja a figyelmet, hogy hozza és általában él a jövőben. Ha nem tetszik, hogy új dolgokat kipróbálni, és ha fennáll a veszélye, Aquarius nehéz megérteni.

Ez változó, mint a villám, és alig magát érteni. Aquarius úgy véli, hogy a szabályok csak a többi ember. Szüksége van egy csomó szabadság. Aquarius egy makacs, hanem azért, mert annyira élvezi a szabadságot, megértette, ha mások akarnak, azt is, hogy a dolgokat a maguk módján. Aquarius szokatlan barátok az élet minden területén.

Ha úgy tűnik, kényelmetlen, akkor ez nem egy jó társaság az Ön számára. Vízöntő szereti folyamatosan próbálják ki az új személyiség. Ismétlő, hogyan, mint egy őrült, majd elfelejti a születésnapját, vagy elfelejti a hívást. Aquarius tűnhet első pillantásra hideg és közömbös.

Hal

– álmos

– Szegény becslések

– hajlékony

Hal a legnagyobb álmodozó a Zodiac. Ahogy az utolsó jel azok a legbonyolultabb ember. Halak megérti a legtöbb, amit neki néhány bízza. De mivel ő olyan álmodozó, ez tényleg nem nyújt jó tanácsot. Vízjelek és Hal különösen óvatosnak kell lennie a kábítószer és az alkohol. Ezek sérült, követői, nem vezetők.

Kos nyugtalan és könnyen untatta, ezért gyakran kezdődő új projektek, majd gyorsan elmegy. Nagyon együtt érző, de óvatosnak kell lenni, hogy a többiek nem lehet kihasználni. Fish nem szeretik a kemény munka, és minden részletet szereti elhagyni másoknak.

Ez gyakran becsapják, mert azt akarja, hogy segítsen másokon, de nem mindig jó értékelést. Fish szerelem cipő, és sokan közülük van egy pár tonna pár cipő. Menj előre, és ellenőrizze a szekrények.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét