A legpontosabb KETTŐS horoszkóp: Itt akivel várják a szeretet, és aki messze a legrosszabb HUSBAND

Ismered a mondást, hogy valaki megpróbálja a fekete föld? Nos, ez a helyzet ezzel a jel, mikor találja magát a szerepe a házastárs!

Minden állatöv jel van gyenge és erős pontjai, különösen, amikor a szerelmi élete és az érzelmek. Folytatódik olvasó, hogy mik az előnyei és a hátrányai az egyes jel, amikor a szerelem a hosszú távú és a házasság:

Kos

Előny: Elég vad, de az intézkedést. Imádja a szórakozás és szereti, hogy minden jól érzik magukat a társaságában, így csinálni vele csak soha nem fog unatkozni.

Hátrány: Mivel a veleszületett makacssága és gyakran nehéz kommunikálni. Szeret érdekében, úgy véli, hogy ez mindig jobb, és akkor is, ha nem – nem fogja beismerni. Mindig kell, hogy olyan ő maga is „feltérképezése”. Önmagában az adag önzés, hogy általában kijön alatt verekedés.

bika

Előny: Széles körben ismert, az ő elkötelezettsége és rajta mindig számíthat. Stabil, kemény munka, a család-orientált, teljesen kap, és jön haza minden nap ugyanabban az időben.

Hátrány: Mivel a nők várható is, mert Taurus nem jó választás a nők szabad lélek, akik szeretik a szabadságot, kalandos életforma, amely nem akarja érezni korlátozott, és szükségük van egy csomó időt magadnak.

Ikrek

Előny: Érdekes, okos, pozitív, nem fél az új kihívások, kiszámíthatatlan és folyamatosan szervez meglepetés.

Hátrány: Nem a megtestesítője a hűség, mint a Taurus és soha nem lehet tudni, hogy mennyi az ő szeretete az utolsó. Szereti a változás, gyűlöli a rutin, nem stabil, és nehezen lehet bízni egy hosszú kapcsolat.

Rák

Előny: a romantikus és gondoskodó. Amikor a szeretet, a szerelem erőteljesen és érzelmileg. Nem érdekli a felszínes kapcsolatokat.

Hátránya: Ő szeretete néha fullasztó. Szeret mindent ellenőrzés alatt, és kis csecsebecséket könnyen átalakítható egy nagy probléma. Az előrelátó negatívan ezt. Imagines minden rossz, ami történhet, és így megzavarja a kapcsolatot.

Oroszlán

Előny: dinamikus, szenvedélyes, nagylelkű és teszi minden tőlük telhetőt, hogy segítsen a maximális kényeztetve.

Hátránya: Büszke és hiába, és nem lesz sértve, ha bármikor nem a központ a világon, vagy, ha ő (az ő véleménye) nem szenteli elég idő. Azt szereti, ha a figyelem középpontjába, ami gyakran lehet fárasztó életét társa.

Szűz

Előny: határozottan állt két lábbal a földön, rendezett, stabil, és biztosítja, hogy Ön minden esetben olyan boldog és elégedett.

Hátránya: Cepidlaka van, minden rendben lesz megtalálni a hibát és szeret helyes „hiányosságok” más ember, köztük azok, akik az életben társait. Gyakran hiányzik a bizalom, remeg és gondok vannak a bizalom kialakítását.

Mérleg

Előny: Romantikus šarmer a fedelet. Ő jó és kedves, nem csak neked, hanem az összes többi ember. Amikor szerelembe esik, azonnal a nő tekintik élettársa.

Hátrány: Ha az ego fáj, olyanok, mint egy gyerek, és nem törődnek az érzéseit partnere. Bár mindig készen áll, hogy megoldja a problémákat, akkor lesz szigorú és hideg, így nehéz vele kommunikálni.

Skorpió

Előny: Szenvedélyes, intenzív és ha valóban szerelmes rendelkezik hihetetlen empátia és érzelmi megértést.

Hátrány: Rendkívül érzékeny, figyelembe véve fatalista és lehet nagyon birtokos. Ha úgy érzi, megsértették majd lesz bosszúálló.

Nyilas

Előny: bölcs, nagylelkű, nagylelkű, kedves. Nem tudom, hogyan kell hazudni, ezért akkor számíthat a maximális őszinteség.

Hátránya: Általában ez egy stabil ember, de nem akkor, ha jön a szerelem. Gyakran nem tudják, hogy meghatározza az érzéseiket, és könnyen elveszti érdeklődését. Szeret elő a saját meggyőződés és vélemények.

Bak

Előny: Nincs semmi, amit nem fog a nő, akit szeret. Bal lesz könnyű érzelmileg, de ha megérinti a szerelem kész egész életemben, hogy felfüggeszti a párommal, és egyetlen alkalommal nem kétséges, hogy az érzéseket.

Hátrány: Ez egy nehéz, folyamatosan kritizálja, magas elvárások, ritkán vállalja, hogy kompromisszum, és nem érti a rugalmasság fogalmát. Ha partner megsértése, körülötted épít falakat, amelyeket nehéz, hogy le.

Vízöntő

Előny: az izgalmas és intelligens. Soha féltékeny és ő is feltétel nélkül bízni.

Hátrány: mind értem személyesen. Gyakran érzelmileg vándorol, és távolodni a partner, mert úgy érzi félreértik. Nem tudom, hogy a szerelem nélkül egyfajta biztonság és a bizalom, és nehéz megszerezni mindkettőt.

Hal

Előny: gyengéd, szerelmes teljes szívvel, ne tartózkodjon, tele gondoskodó és tisztelettel.

Hátrány: bizonytalan, amikor az érzelmek. Abban a pillanatban, akkor meggondolja magát, és azt mondják, hogy valójában egy teljesen más partner. Szereti a szerelmi játék saját szabályai szerint, és ha úgy érzi, hogy valami fojtogató azonnal menekülni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét