A legpontosabb horoszkóp valaha! Az egyiptomiak ember osztva 35 szellemeket, születési idő, nagyon sok hit!

Minden asztrológia támaszkodik elrendezése és kapcsolata a bolygón. De ellentétben velünk, az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy a csillagok határozzák meg, ki határozza jegyében a karakter, attól függően, hogy a születési dátum.

Több ezer évvel ezelőtt fejlesztették asztrológia, amely ma is használnak, az ókori egyiptomiak úgy hitték, hogy a csillagok befolyásolják az ember sorsát. Talált bejegyzések azt mutatják, hogy az egyiptomiak osztott időt évtizedekben tíz napos időszakban, és minden periódus uralja a lelket. Ezek az égetett szesz 36, és mindegyik egy évtizede egy hónapon belül, mint tudjuk, ma a mi kalendaru.Prema egyiptomi hit, a lelkét a szellemek továbbítják a rezgéseket szülöttei során uralmának. Annak érdekében, hogy megnyugtassák az istenek és biztosítja azok védelmét, az egyiptomiak tartalmazza azokat a különböző mágikus és vallási szertartásokat.

Találd meg a születési dátumát, hogy Ön érdeklődik és ellenőrizze, hogy az ókori egyiptomiak is értékeli a szellemek és az emberek.

szellem Aşikane

21.3. – 30.3.

Az emberek született ebben az évtizedben hangsúlyozta személyiség. Ne panaszkodj, erőfeszítés vagy az idő, hogy építeni, és finomítani a stílus. A legtöbb közepes terror. Akkor is, ha másokhoz képest, hogy olyan akar lenni a legjobbak között. Ők nem érzik nincs türelmük titok, igényes, tiszta és világos a helyzet, a teljes igazat, akkor is, ha ez ellen irányul rájuk. Úgy tűnhet, hogy ezek az emberek tudják, mit akarnak, de ez csak illúzió: ők még tanulni. Közben álmodozók nyitott szemmel, és mindig, minden megjegyzés az első erény, és csak ezután hátrányai. Talán azért, mert a lelkes természet akarja a világot, hogy jobban lásson, mint amilyen valójában.

szellem Enakere

31.3. – 9.4.

Az emberek született uralkodása alatt a szellem Enakere felhívni élettől összes árut kínálnak. Annak ellenére azonban, úgy tűnik, öncélú, tudnia kell, hogy semmit nem adnak ingyen. Ők tisztában vannak azzal, hogy nem született szerencsés csillagzat alatt, és tökéletesen tudják, hogy maguknak kell küzdeni, amit akarnak. Ezért értékük rendszer nagyon egyszerű – pay medve! Mert annyira önbizalom, logikus, hogy nemes és nagylelkű.

Mivel nyugodtan hiteles és rendelkeznek kiváló koncentráció, általában eléri a magas pozícióba. És hogy vannak a véleményét az élet reális, ezek az emberek, hogy kiváló tanácsot. Az érzelmi élet gyakran csalódott, mert a partner magas színvonalon, és elvárják, lehetetlen.

Az emberek született az évtized uralmának jegyében Azentahera elkerül házasság, de képesek marad sokáig egy kapcsolat

szellem Azentaher

10.4. – 20.4.

Az emberek született az évtized uralmának jegyében Azentahera kulcsot a paradicsomban befut ismerősök másokkal. Ezért mindig meg fogja találni a közepén minden fontos eseményt. Tudatában annak, hogy semmit sem lehet elérni egyedül, sok energiát helyezni a létrehozása és fenntartása a különböző kapcsolatokat, ismerőseinek. Azonban sok ismerősök ezek nem elég az akarat, de mit lehet tenni! Ebben a világban, úgy, ahogy van szüksége ahhoz, hogy a kompromisszumokat. Ható termékek és érzelmileg mély, és jó az oktatás kinyitja az összes ajtót, így nincs szükség semmi próbálja elérni hatalom. Ők jó barátok, megértő másokkal szemben. Kerülni kell a házasság félve feladatait a gyermekek felé, de képesek maradni sokáig egy tekintetben.

szellem Azikat

21.4. – 30.4.

Szabály szellem Azikata szülöttei ebben az időszakban adja a kíváncsiság és az energia egyfelől, és a szelídség a másik. Ezért mindig ütközik magukat és ambivalens jellegét. Van egy csomó vágy, de a legtöbben nem merik még, hogy megpróbálja megvalósítani, a félelem nem tud megbirkózni a helyzettel. De ha mégis valami rendkívül költséghatékony, ha hajlandó tenni az összes tudásukat és képességeiket annak érdekében, hogy sikerült volna. Ezek jó munkahely, ahol tudnak létrehozni a szellemi alkotások. Tiszteletben kell tartania a hatóság. Az érzelmek vannak mély és határos melankólia. Ezek nem barátságos és kössön felületes barátság, vagy a partner és a gyerekek hűséges.

szellem Viroazo

1.5. – 10.5.

Évtizede szellem Viroaza született emberközpontú hagyományos értékeket. Élnek szigorúan tiszteletben a megállapított jog és a rend. Mivel akarnak működni a rugalmas, hajlandó meghallgatni mindenkinek, hogy bár előre tudom, hogy ez nem fogja megváltoztatni a véleményüket. Annak ellenére, hogy nagy lehetőség van, túl közömbösek kérni őket, hogy teljes mértékben kihasználni. Nehéz megszerezni ingatlan, de keményen dolgoznak, hogy biztosítsák a jó élet a család. Konformista és szeretik az előnyöket oporodičnog élet, ezért a korai házasságot. Szerint a gyerekek tele vannak különböző igényeket, várta őket, hogy megvalósítsák beteljesületlen álmok. Szerint partnere birtokos és féltékeny, állandóan él a félelem, hogy elárulták, és távozott.

szellem Aharp

11.5. – 20,5.

Az emberek született ebben az évtizedben érzékenyek az emberi méltóság és a morál. A legfontosabb dolog az, hogy nekik, hogy mások is jó véleménnyel őket, ami soha nem lépne egy kompromittáló helyzetben. Mindenesetre – nem nyilvános. Az élet titka egy másik történet. Ezért folyamatosan él a félelem, hogy fog megjelenni, felfedezett és kegyvesztett. Praktikus és nem szentimentális, de pontosan tudják, hogy a szervezett élet. Nem tűri a butaság és arrogancia. A konfliktusok makacsul védeni a véleményüket, akkor is, ha rossz. Számukra, az igazság csak az egyik oldalon, és ez – az önérdek. Vévén gyakorlati okokból több vezérlik ok helyett érzelem.

szellem Tezogar

21.5. – 31.5.

Az emberek született az évtized Tezogara álom a dicsőség. Ritkán találkozhatunk az átlag, így nagyobb hangsúlyt az egyes területeken. Mert valami ilyesmi tényleg van egy csomó potenciális, a várakozások nem irreális – problémák merülnek fel, amikor rájönnek, hogy úgy, hogy külön jó sok időt és türelmet. A dolog nem az, hogy lusták, de túl bizonytalan, elhamarkodott és nem tud koncentrálni egy ötlet. Ezért az élet úgy viselkednek, mint a verebek: ugrás oda-vissza, és az összes fontos lépésre. Tetteikben néha hajtja kapzsiság, így azok több időt bárki, ha úgy vélik, hogy ő van néhány előnye. Általában nem túl hűséges társ.

Az emberek született uralkodása alatt a szellem Varazue könnyen kap dühös,

szellem Varazua

1.6. – 10.6.

Az emberek született uralkodása alatt a szellem Varazue tartják magukat a legjobb és leginkább alkalmas. Nem túl önkritikus és soha nem lesz komolyan kérdezi, hogy tényleg igaza van. Ha egyedül vagy, úgy érzem, elég jó, de a többiek azt várják tőlük, hogy alkalmazkodjanak, vagy eltűnik. A túlzottan támadó és hajlamos a konfliktusokat. Ők ideges és türelmetlen, mindig siet, és minden, amit szeretnék csinálni egyszerre. Ez könnyen harag. Mindazonáltal szívesen feláldozzák magukat a családjuk és szeretteik, tekintve, hogy az ő feladata, hogy a legnehezebb feladat a hátán. Egy jó támogatást a bajban, és nem hamis moralisták.

szellem Tepizatozoa

11.6. – 21.6.

Évtizede szellem Tepizatozoe teremt szenvedélyes lázadók, akik örökre keresnek egy kitalált igazság. Büszkék vagyunk harcosok önös jellege azt kérte, hogy a dallamok és cinkos. Mivel jobb, bárhol és bárki tekintetében, elengedhetetlen a létezésük. Csak egyetérteni tudok az emberek, akik azt hiszik ugyanaz, mint ők, és mivel ez egy kicsit, leginkább egyetértenek magad. Ha ők nincsenek tudatában annak hibái, lehet rosszul érinti a környezetet. A munka is jól kihasználni mások gyengeségeit. A szerelem, néha pimasz, de a cég a kellemes, mint a kötetlen találkozók, és mindig készen áll, hogy egy jó ideje.

szellem Sotis

22.6. – 1.7.

Az emberek született ebben az időszakban a legfontosabb dolog az életben barátok, társas és időtöltés. Ezek a spontán, és barátságos, élvezze a jó párt, a szeretet a divat és mindig ott van, ahol történik valami. Elkerülni a felelősséget, de ezt csak az, amit kell. De amikor sikerül találni valamit, ami valóban érdekli őket, képesek nehéz munka és a jó eredményeket elérni ötvözi a kellemest a hasznossal. Az élet számukra a jó szerencse azonban nem sokat tesz, könnyen jön a pénz. Ha valaki kritizálja, nagyképű. Amikor partnerek árak stílus és intelligencia. Hű barátok és a család. Amikor igények rendkívül bátor.

szellem Sit

2.7. – 11.7.

Spirit fáradt megszerezze a kórtermek intelligencia és a képesség, hogy megbirkózzon az életben. Az emberek született ebben az időszakban nem elmélet, a megközelítés a problémák elsősorban praktikus. Amikor találják magukat a nehéz helyzetben, közelednek feléje, mintha egy küldetést. Miután egy jó gondolkodni, és tanulmányozza a problémát, indokolatlan késedelem nélkül fogja kiválasztani a legjobb megoldást. Nincs szokás töltelék érzelmek valami gondolni a fejét. Szerencsére, amikor a kockázat, nem kell félni, hogy nem valami veszíteni. A szeretet az élet annál inkább vonzódnak a fizikai megjelenése, mint a tényleges minősége a választott nép, ami általában csalódott partnerekkel.

szellem Tuimis

12.7.-22.7.

Az emberek született ebben az időszakban olyan összetett és érzékeny. Az élet számukra egy bonyolult puzzle, de ők tartják, hogy hívják, és úgy döntött, hogy kibogozni ezt gubanc. Ezért néhány közülük járkál a világban megosztásával tanácsot. Folyamatosan érintett az emberiség sorsa, vagy az erdő általában nem látja a fákat. Munkahelyen gyakran szokatlan intézkedéseket mások okozó csodálkozva. Nyugodt természetű, nem szeretik a sztrájkok, a zaj és a közönségesség. Gyakran anyagilag támogatja a barátaidnak hitelfelvétel pénzüket. Az érzelmek rugalmas és könyörületes, azonban továbbra is a partnere, és ha megszűnik a szeretet.

szellem Ahruimes

23.7. – 2.8.

Évtizede szellem Ahruimesa alakult harcosok, készen arra, hogy megvédje a becsület, amíg az utolsó lélegzet. A harc és a győzelem minden áron vannak a vezérlő fényt, nem túl fontos, hogy mi, vagy akit a harcot. Gerjeszti őket akció – elsősorban fellépés, majd dicsőségét. Az íze dicsőség nekik édes és ellenállhatatlan, nem ők nem olyan édes, mint a győzelem. Fékezhetetlen lett, mások véleményét általában nem érdekli. Ők vonzódnak magas pozíciókat, de az úton a célig nem áll meg semmi. Szeretik az egyszerű élet és a testi öröm, a luxus és szórakoztató, hogy a figyelem középpontjába. Ha van egy család, a védelem és a jól elhelyezett anyag.

szellem Sitaker

3.8. – 13.8.

Spirit Sitaker ad az emberek született ebben az évtizedben a hűséges és nagylelkű természet, gondoskodó szeretet a család, a barátok és ismerősök. De mindez arra szolgál, hogy tartsák tiszteletben a rend és a dolgok természetes rendjét. „Én vagyok az első, és az összes többi másokkal!” – általában a gúny tárgya. Ha tud élni ezzel, akkor úgy érzi, hogy a nagylelkűség, de ha nem, vigye őket az útból. Konzervatív valamint piercing, nem sokat mond, de a sikerei tovább működik, mint a szavak. Az élet partnere keres a magasabb társadalmi rétegek. Szerint a gyermekek igényes, bár ezek olyan sokat, elvárják gyerekek teljesítette a célkitűzéseket.

szellem FURNIZIM

14.8. – 23.8.

Az emberek született az évtized a szellem Furnizija van az élet két szerelmes. Az első az a szeretet, a lelki, tiszta és magasztos, és a másik anyag. Ez a két szerelmes nehéz csatlakozni és a tapasztalatok ugyanabban az időben. Nehéz, de nem lehetetlen. Csak a legjobb elég jó ez az elit. De a baj az, hogy az összes igény valami és az áldozat. Áldozat sohasem kellemes, mert neki csak az idealizmus és a bátorság szükséges. Ezért a félelem, hogy elveszítik azt, amit megszerzett, várnak jobb napokat, jobb idők és jobb lehetőségeket. Mivel nem állnak készen, hogy veszít semmit! Vigaszt, mivel mindig egy kompromisszumos megoldást – és ez az, amit a legjobban utálok!

szellem Tumis

24.8. – 2.9.

Az emberek született uralkodása alatt a szellem Tumisa a kreatív gondolatok, valamint a hajtóerő, amely a gyeplőt futnak az ösztönök. A belső mechanizmusok vannak kialakítva, hogy állandóan harcot a gonosz, kosz és a gonosz súlyossága az emberiség. Mirna ügyes és pontos, rendkívül elkötelezett munka, amely hibátlanul teljesített. Megfelel az egyéni munka, ahol azok is fejlesztik, hogy a legmagasabb szinten. A kapcsolatok visszafogott és szükségük van egy kis időt a kikapcsolódásra, és bízni a másik személy. A partner realizált érzéki és őszinte kapcsolatot. Bár a gyermekek kötelezettségszegés, gyakran nem értik.

Az emberek született az évtized a lélek Topitusa túl óvatos és megfontolt, hajlamos és összehasonlító elemzése

szellem Topitus

3.9. – 12.9.

Az emberek született az évtized a lélek Topitusa túl óvatos és megfontolt, hajlamos és összehasonlító elemzése. Van egy élénk képzelet és a sok vágy, de nehéz lehet elhagyni sugallatok előtt jó ellenőrzését azok minőségét. Ezért nekik jó lehetőséget elszáll, és nem is próbálja elérni őket. Összeegyeztetni az élet, képesek élni nem sok izgalom. Diszkrét van, nem tetszik, hogy a pletyka, és tudja tartani a titkot. Ügyes kezük és sok türelem. Amikor férjhez, tartózkodás házas, függetlenül a minőségi közösségi élet. Nem hivatalos kapcsolatot nem tekintik akadálynak az oldalon, amely sikeresen elrejteni.

szellem Aputa

13.9. – 22.9.

Emberek jegyében született a szellem Aputa kitűnnek képesek befektetni nagy energiát, mit akarnak gyakorolni. Ha szükséges, akkor ez működik mechanikusan és teljesen leállt érzéseket, ha azok zavarják őket a feladat végrehajtásáért. Bár az út az üzleti sikerhez hajlandó legyen türelmes, nem nyomás alatt dolgozni, mert ebben az esetben lesz ideges és türelmetlen társult. Elégtelen magabiztosak voltak, mindig egy dilemma, hogy a feladatai volna jobban, vagy másképpen. Tól élettársak várni az azonos elkötelezettség és a siker, különben becsmérli. Szerint a gyerekek szigorú.

szellem Zerukut

23.9. – 2.10.

Spirit Zerukut ad az emberek született ebben az évtizedben becsületes, tisztességes és kiegyensúlyozott természetű. Ezek az emberek gyakran kétséges, hogyan kell eljárni egy bizonyos helyzetben, mert nehéz választani egy dolog, ha tudod, hogy nem mindenki kedvére. Talán tudnak segíteni, hogy nyugodt hangját a lelkiismeret, melynek hívás a jele, hogy inkább hallgatni az intuíció, mint az intellektus, amely biztosítja számukra, csak látszólagos objektivitás. Csak akkor, ha rájövünk, hogy semmi sem tökéletes, és elérni a tökéletes belső harmóniát. Ezek az emberek mindenekelőtt igazságos, de a karrier épül kizárólag az alapján, hogy érdemben. Partnert keres egy független és intelligens ember, hogy megértsük őket, és akivel lehet építeni egy baráti kapcsolat.

szellem Aterihizis

3.10. – 12.10.

Emberek született ebben az évtizedben az emberi és teljes megértés mások iránt. A legnagyobb baj az, hogy megijednek, amikor állni, mielőtt a választás. Megkerülése döntések és készségesen átadás másik vezetésével, még a szegények. A konfliktus a szubjektív és az objektív, ami történik velük folyamatosan blokkolt kíván venni minden helyzetben. Ezért rendkívül elismert a hatóság másik és kiváló megbirkózni igénylő munkahelyek rend és hierarchia. Általuk kifejlesztett egyfajta kötelessége, komoly, türelmes és felelősségteljes. Mivel elég a környezettől függ, lehetséges, hogy az élet megy az is, hogy mások akarják. Hogy a társadalmi és szeretné a figyelmet, nem tudok élni egyedül, vagy választott partnerek magas színvonalon.

szellem arpione

13:10. – 10.22.

Az emberek született az évtized arpione vonzotta a szépség minden formáját. Az életben át próbált nem tart semmi csúnya, felelőtlen és nyers. Hagyták akarata az érzékiség és a képzelet, választott magának mindig a legjobb. Pander szenvedélyükkel, és nem hiszem, túl sokat mások érzéseit. Kivéve munkája semmit nem értem ezt nagyon komolyan, és elvesznek a felszínes dolgok. Ha az életben im elromlik, gyakran válnak színházi, és néha így fájt magukat. A partnerség tartani őket értelmes ember tudja, hogy ez irányítja, így nekik nem elég szabadságot.

szellem Sentacer

23:10. – 2.11.

Spirit Sentacer ad az emberek született ebben az évtizedben, erős személyisége és bája. Ők folyamatosan célok elérése érdekében, amelyek elképzelt, és nem ismeri az akadályokat. Ezek nem szentimentális, de lehet brutális, ha szükséges. Szívesen költenek megkeresett pénzt, még az élvezet. Ritkán lép tartós barátságok, tanulás, elemzés, és minden vonatkozásban folyamatosan keresi a rejtett motívumok. Hajlamos a depresszióra és a magány. A partnerség sokkal fontosabb számukra a fizikai és a szexuális vonzalom. Nem terhelik az érzelmek, de nem tartanak rá ártatlan, akik becsapják őket.

szellem Tepisenti

3.11. – 12.11.

Az emberek született ebben az évtizedben impulzív jellegű. Gyakran változó hangulat, úgy viselkedik, mint egy hirtelen vihar – megy az egyik végletből a másikba, eufória depresszió. Nem elég türelme meghallgatni mások véleményét, még akkor is, ha tudják, hogy ez fog több kárt, mint hasznot, és így önmagukat teremtik ellenséget. Ezek nagy szellemi potenciállal, de ha tanulni pozitívan irányítani a nagy mennyiségű energiát képesek elérni figyelemre méltó eredményeket. Amikor találkoznak, egy személy, hogy tetszik nekik, hogy készen állnak egy hosszú idő, és ötletesen harcolni érzelmeit. Ezzel kapcsolatban a gyermekek igényes és hajlamos a moralizáló.

szellem Senciner

13:11. – 11.22.

Emberek született ebben az évtizedben vonzó és előítélet. Véleményüket világosak és tisztított, nem tűri a hamis moralisiranje, primitivizmus, az irigység és a pletyka. Úgy találják, hogy mindenkinek megvan a saját életmódját, és nem érzik, hogy az úgynevezett bíró senkinek. Ahelyett, elítéljük valaki mindig arra törekszünk, hogy előtte segíteni és megérteni. Néha úgy érzi, meg nem értett, amely könnyen és gyorsan bűncselekmény, hanem a lélek az emberi és képes ellátni a gyengék és tehetetlenek. Az életben jobban hajtja a szenvedély, mint az értelem, hanem gyakran szenvednek, mert a partnerek válassza ki a megfelelő személyt. Partner várják, hogy teljesen megszentelje, hogy törődik velük minden módon. Szerint a gyerekek figyelmes, nagylelkű.

szellem Erenio

23:11. – 1.12.

Az emberek született ebben az időszakban versenyképes természet és a szeretet bizonyítani. Bár mindannyian szeretnénk, hogy a legjobb, rendkívül ár az őszinteség és a pozitív versenyt. Ezek nem irigy és őszintén csodálja jobb és sikeresebb, mint maga, ugyanakkor megpróbálta feltenni nekik valamit, és tanulni. Ezek a furcsa, alkalmazkodó és nyitott minden lehetőséget. Boldog, hogy segítsen az embereknek, de elvárják, hogy dicsérni és elismerést. Történik velük csalódni barátok, hogy kihasználják a nagylelkűség és a jó szándék, mert úgy tűnik, hogy mindig elérhető. A szerelemben, ők a szabad és független. Menekülő érzelmi kötődést. A házasság számukra egy szükséges rossz, és a gyermekek kapcsolatos egyenlő és barátságos.

szellem Sagen

2.12. – 11.12.

Az emberek született az évtized a szellem SAGENA, mint a társadalmi élet, a változás, a kaland és mindent, ami lehetővé teszi, hogy őket a napi rutin. Ideális élet elképzelni, mint egy kombinációja állandó kihívások és az utazás az ismeretlenbe. Bár ható hanyagul, és még gondatlanul, nem kockáztatunk, ha azok nem biztos, hogy lesz belőle, és megússza. Optimisták vagyunk minden helyzetben, de hála a belső erőt tud kezelni mindent, ami befalls őket. Szívesen segít másoknak, hanem maguk is tudják, hogy kérjen segítséget, ha szükségük van rá. A szerelemben hajlamos melankólia, mindig keresi az ideális partner. De képes kerülni a házasság és az érdeklődés, mivel anyaguk biztonság az első helyen, és boldogtalan, ha szegénységben élnek.

szellem Kenen

12.12. – 12.21.

Spirit Kenen ad az emberek született ebben a korban az egyszerű és megfizethető karaktert nyer az egész. Ezek őszinte és arról, hogy ezek nem ideális, de ne próbálja meg, hogy nem kell. Őszintén beismerni a hibáit és gyengeségeit, így okozva a javára, a környezet, amelyben elfogadják, amit ők, ugyanakkor segíti őket, és megbocsátó őket elkövetett hibákat az impotencia. A munka nem különösebben ambiciózus. Amint lehet, ingatag és gyakran változtatnak érdeklődési terület, az lenne a legjobb, hogy nem hivatkozhat a saját ösztöneiben. A magánéletben is ember hangulat és nyitott. Az ellenkező fél szereti őket, és könnyen hozzájuk beleszeret, mert szép, kellemes, beszédes és reális.

szellem Tumes

22.12. – 31.12.

Emberek született ebben az évtizedben a siker különböző društvenimsferama, ahol tudnak szerezni hírnevet és szerencsét. A lényeg, hogy nekik van d pont, hogy saját személyisége, és bizonyítani tudásukat a terület. De eközben meg kell őriznie hiúság, hogy ne veszítsük el mindent. Megkeresett pénzt tekintik a kérdést állapotát, és még barátok néha alapján értékelik a pénzügyi helyzetet. Gyakran zavarta kicsinyes kis dolog, hogy elveszít egy csomó időt és energiát. Amikor szerelmes, akkor előfordulhat, hogy kik elvesznek és eszközök bolondot csinál magából. Azáltal, hogy a házastárs kapcsolat, amely egyaránt hasznos. A gyereknevelés befektetni sok erőfeszítést és büszkék azok eredményeit.

Az emberek született az évtized a szellem EPIMA sikeres munkájuk

szellem EPIMA

1.1. – 10.1.

Az emberek született az évtized a szellem EPIMA hiányzik a gyengédség mindenben túl komoly és kritikus fókuszált. Gyakran értékelni és elemezni, a mindent látnak veszélyt és ellenséges, ezért élnek állandó feszültség és pánik félelem, hogy nevetségessé, és elutasította. Bár néhány dolgot nagyon jól működnek, bizonytalan, és azt szeretnék állandó megerősítést. De az ő munkája még mindig sikeres, köszönhetően annak belső ellenállás és a vágy, hogy jó pozíciót érjen el. Sérülékenyek, és érzékeny, de mindig összegyűjteni az erőt, hogy tovább nem néz vissza a múltba. Ezek nem hajlamos a kalandok és az örök keres valakit, akivel élni fog a többi az élet, bár gyakran beleszeret egy férfiba, akikkel semmi közös.

szellem Homot

11.1. – 20.1.

Az emberek született abban az időszakban a szellem Homota békés és szándékunkban áll a természet. Ezek rendkívül nagy célokat nem törekvés, de amit elképzelni gyakorlat lassan és biztosan, lépésről lépésre. Ők elégedettek az életükkel, és a város a cég, valós és stabil, békében magukat, és képességeiket. Nagyok a látomások és az elvárásoknak, azonban soha nem terheli, amit nem lehet elérni. Ha egyáltalán lehetséges, hajlandó segíteni másoknak, nem keres hála a nyújtott szolgáltatásokat, de önmagában ritkán kérnek segítséget. Erkölcsi félénk gyakran nehézkes foglalkozik a másik nemmel. Ha a kapcsolat, a vallási és barátságok maradandó kötött.

szellem Oroazer

21.1. – 30.1.

Született uralkodása alatt a szellem Oroazera vonzzák más emberek, akik a közelükben érezni a kényelem, a melegség és a barátság. Nem sokat mondani, de tudják, hogyan kell hallgatni másokat, megérteni őket, és biztosítja számukra a kényelem és a támogatást. Ők szeretnek pihenni és szórakozni, nagylelkű, az ő barátai és boldog, ha minden jó. Hogyan érzi magát kényelmetlenül, amikor a reflektorfényben, az élet inkább hátulról nézve, zárt a biztonsági személyiségét. Ők gyakran elszigeteltek, mert nem tudják, hogy megmutassa az érzelmek és a félelem, hogy bízza senkinek. Félve csalódások, menekül, hogy bármi kárt okoz nekik. Néha szinte brutálisan reális. Méltó szorgalmas és átgondolt.

szellem Asitiro

31.1. – 9.2.

Spirit Asitiro ember ad kíváncsi és kreatív jellegű, nyitott minden, ami új és ismeretlen. Imádják véleménycserére másokkal, és hallgatni a tanácsot, örökre keresek új kiindulási pont. Magáról jól érzi magát, bár folyamatosan úgy érzi, erős késztetést, hogy bizonyítani, és megerősítve saját értékét. Nem tudom, hogy elő, de néha úgy érzem, mintha senki nem érti. Az ambiciózus van, de emberi és nyitott, így sok sikert rész környezete. Se nem önző, sem irigy, várakozással őket, ha mások nem tudja a szolgáltatást, ezért néhány kihasználják a jóság. Bár gyakran segíteni azoknak, akik bajban a saját problémáit néma szenvedést, nem panaszkodnak, és nem néz vissza a múltba.

szellem Tepisastras

10.2. – 19.2.

Az emberek született ebben az időszakban van szükségük a szellemi és lelki fejlődése, és akik készek feláldozni magukat, és figyelmen kívül hagyja a magán- és a társadalmi életben. Van pár barátot, de már gondosan kiválasztott és velük együtt az őket összekötő közös jövőkép és elvárásainak. Gyakran él a félelem, hogy nem fogják elérni, és elérjék céljaikat, de képesek a kitartó és elkötelezett munkát, hogy megnyerje ezt a félelmet. Örömmel fogadja minden segítséget ad nekik egy második ajánlatot, és kihasználni minden lehetőséget, hogy kerül az útjukba. Eredeti függetlenek. A partnerség nem bírja a nyomást, és keresi a szabadságot. Nem hajlandók alárendelt helyzetben. Az árak a barátság, de nem hisznek a kapcsolatot.

szellem Aratapias

20.2. – 29.2.

Az emberek született ebben az időszakban nyugtalanok és álmodozó lélek, hajlamos a gyakori változások a terveket. Ő bizonytalanság kiborulni egy közeli személy, amely ritkán érik el a kiváló minőségű és tartós kapcsolatokat. Gyakran meggondolják magukat, és keresik az új kiindulási pont, hogy nem elég türelme kitartani valami amikor elkezd nehézséget. Nem tudom, hogyan kell harcolni a saját hozzáállását, és előzetes hatóság, valamint a gát menekül. Ezek jó munkahelyek igyekeznek koncentrálni egy adott területen. Pénzügyi sikerek kompenzálni értelmi fogyatékos.

szellem Tobipus

1.3. – 10.3.

Az emberek született ebben az időszakban nyugtalanok és megfoghatatlan. Imádják, hogy körül egy aura rejtély és egész életen át halad rajta különböző maszkok, de senki sem tudja igazán, azok valódi természetét. Ha szükséges, tudják, hogy rugalmas és türelmes, bár a végén mindig a gyakorlatban, amit gondolt, függetlenül a nehézségek, amelyek során találkozott. Kerülje bosszantó helyzeteket és a szeretet, hogy munkahelyet változtasson, különösen akkor, ha látja a lehetőséget egy jó eredmény. Ők nem fél kockáztatni, intelligens és kíváncsi. A kötvények óvatos, szeretnek megjelenni hideg és visszafogott, bár nem ilyen. Keresik a tökéletes partner, és ha nem találunk sok közülük soha nem nő.

szellem Atembui

11.3. – 20.3.

Az emberek született uralkodása alatt a szellem Atembuia rendkívül szelíd, érzelmi és spirituális. Az érzelmek mély és gyakran határos melankólia. Ritkán képes elválasztani a valóságot, és egyfajta érzés, és az élet egy állandó harc elérni a belső békét, harmóniát és a biztonságot. Alapvetően adja meg a zavaros kapcsolat, ahol maradnak sokáig és rendkívül odaadó, szinte szolgai érvényű az Ön partnere. Birtokos és féltékeny folyamatosan igényes figyelmet és bizonyítéka a szeretet és a hűség. Szerint a barátok őszinte, hűséges és soha nem fogja elhagyni a baj. Ez annak a jele, költők, festők és zenészek. Kezelése art, ők hagyhatnak egy erős benyomást a környezetére, és elérni a hírnév és a siker. De annak érdekében, hogy elkerüljék az érzelmi káosz, folyamatosan meg kell ellenőrizni azok gyengeségeit.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét