A legpontosabb: Ez egy szerelmi horoszkóp szeptember

Felejtsd el a nyári kalandok, szeptember az idő, az igaz szerelem

Kos

A legtöbb bolygók lesz szeptemberben a felső felében a szülés chart ami azt jelenti, meg kell érzelmi és a családi kapcsolatok is elsődleges. Akkor fel kell készülnie rá, hogy végre megoldja néhány nézeteltérések partnerekkel, hogy létezett egy ideig. A helyzet a bolygó olyan lesz, hogy nem lesz nagyon érzelmileg erős, mert a nyugati része a szülés chart és a hetedik ház, amely kapcsolódik a szerelem és a házasság. Ez azt jelenti, hogy az egyes Rams csak ebben az időszakban, hogy döntsenek a házasság.

Szeptember egy nagy idő a szeretet és a magányos kost. Sok tagja képes lenne beleszeretni, míg az úton vagy külföldön fognak vonzza a figyelmet egy idegen. Egy jó helyet találni a lelki társ lehet és oktatási központok, és néhány Rams fogja találni a boldogságot mellett személyeknek, akik megfelelnek alatt napfelkelte vagy egy partin.

Míg a Jupiter számos lehetőséget biztosít a szeretet, a Mars majd úgy érzi, nagy érzelmi erejét. Ez lesz egy időszak rendkívül tele van szenvedéllyel, így az egyes tagok ezt Horoszkóp esetleg hamarosan lepődni hírt a terhesség.

bika

Az ereje a bolygó lesz szeptemberben koncentrálódik a déli része a szülés chart, és a karrier lesz a háttérben. Lesz elég rugalmasak, mint a többi ember, különösen a potenciális partnerek, hogy hozna sok kellemes helyzetek és pillanatok ebben az időszakban.

Bulls hosszabb kötvények is számíthat a kapcsolatuk tovább erősödött, míg az első tagjai ennek a jele, akik házasok nagyon harmonikus időszakban. A kettős társa lesz ugyanazon a hullámhosszon, így ez egy nagyon jó ideje elkezdeni a terv utódok vagy intenzív bonyolult ebben a kérdésben.

Ingyen Bulls kivételesen jó időszak a szerelem kezdődik szeptember 22-től, érezni fogja a fokozott hatása a bolygó felelős szeretet. Míg az egyének kívánnak opcionális társkereső, akkor azokat a másik felét egy komoly kapcsolatot találnak munkát egy sportközpont, illetve követni ismerősének felett egyes nőstények.

Ikrek

Lesz erősen befolyásolja a napfogyatkozás a Nap és a Hold, amelyet játszott 1. és szeptember 16., ami hatással lesz szinte minden szempontból az életed, de leginkább a karrier a finanszírozáshoz.

Ami a szerelmet, akkor fogják irányítani, több szív és logikai figyelmen kívül hagyja. Azonban minden rendben lesz, így valószínűleg sok romantikus pillanatokat, és ez különösen igaz az ikrek, akik egy kapcsolat vagy házasság. Azonban kapcsolat nem stabil tudott véget csak ebben az időszakban, míg a stabil érzelmi kapcsolat elkezdenek gondolkodni a baba.

Free Gemini élvezni fogja kiment és szocializáció, és a legtöbb számíthatnak rendkívül szenvedélyes időszakban, amikor tudott, és valamint hogyan lehet bővíteni a szexuális látókörét.

Rák

Szeptemberben lesz elég érdekes, és kihívást jelent a tagok ezt a jel, így jó lenne, hogy a kar az érzelmi erő és rugalmasabbnak kell lennie annak érdekében, hogy a kívánt eredményt. Többnyire minden fog megfordulni érzelmi és családi kapcsolatok, és néhány talán meglepő események harmadik évtizedében a hónapban.

Rákok egy stabil kapcsolat vagy házasság számíthat sok romantikus pillanatok a partnere. Lesz elég elkötelezett a családi és társadalmi események. Lehetőség van arra, hogy az egyes rákok változtatni a lakóhely vagy felújítja a már meglévőket.

A hónap végén jár sok változás érzelmi kapcsolatok. Bár ezek a stabil párkapcsolatban elérni hihetetlenül harmonikus kapcsolat, rákok, amelyek nem virágzik rózsa kapcsolat gondolkozzanak, hogy marad vagy megy, és a végső döntést minden bizonnyal hozza a lejárati szeptember. Mindenesetre, ez nem egy jó ideje a tervezésre utódok.

Oroszlán

Tagjai ennek a jele, akik egy kapcsolat vagy házasság lesz erősen befolyásolja napfogyatkozás szeptember 1-jén, vagy holdfogyatkozás szeptember 16-án, ami nagyban befolyásolja a már meglévő partnerségeket, vagy mozgatásra. Különösen, ha pénzügyeit nagy szerepet játszik a házassági kapcsolatot. Stabil kapcsolat tartandó ebben az időszakban, míg a végén az is, hogy nem volt különösebben sikeres.

Szabad Lions ebben a hónapban a fejében több, hogy jó móka egy komoly kapcsolat, amely akkor már több mint elég lehetőségeket. Női Lavice kell, hogy több figyelmet az intim egészség, mert ott lehet egy nem kívánt terhesség.

Szűz

Szeptember során shooter a bizalom, és mágnesesen vonzza az egész. Ez különösen érvényes a szabad tagok ennek a jele. Azonban a legtöbb Szűz ebben az időszakban fog megjelenni, komoly elkötelezettséget, hogy a partnere, de ezek a szórakoztató és felszínes kapcsolatok elsőbbséget élveznek. Mindenesetre, lesz elég lehetőséget megvalósítani elképzeléseiket.

Másrészt, a Virgin, akik komoly kapcsolat vagy házasság fogja érezni a hatalmas befolyása holdfogyatkozás szeptember 16-án. Sok kapcsolat kerül nagyító alá, így ez egyáltalán nem egy jó ideje a tervezésre utódok. Lehetnek konfliktusokat, de lesz a legtöbb párt ebben az időszakban végén is úgy, hogy az a hónap végén várható egy szerelmi kapcsolat teljes a harmónia

Mérleg

Szeptember során a legtöbb bolygó található a keleti részén a szülés chart úgy most is egy ideális pillanatot, hogy észre, amit igazán akar az életben, és hogy bátran kezdeni a megvalósítását vágyaikat. A sors teljesen a kezedben, és a Jupiter belép a jel a végén a hónap, hogy viszi extra bizalmat és a sok előnnyel jár.

Magányos mérlegek számíthat érzelmi állapot változása poslednoj hetében szeptember. A legtöbb ilyen kapcsolat lesz a kezdetektől nagyon ozblijne, még stabilabb, mint a „-established„, amely egy közvetlen”bűnös” a Mars bolygó.

Sok skálák, amelyek egy stabil kapcsolat számíthat arra, hogy feleségül, és tagjai ennek a jele, amely már a házastárs élvezhetik a szenvedélyes pillanatokat. Ha azt tervezi, az utódok, ez a tökéletes alkalom, hogy megvalósítsa tervét.

Skorpió

Napfogyatkozás szeptember 1-jén és holdfogyatkozás szeptember 16-án lesz egy nagyon pozitív hatással van a lelki életben. Különösen holdfogyatkozás, ami tovább erősíti a már meglévő kapcsolatot. Azonban, ha eléri a 7 szeptemberben lesz elég hideg, és fenntartva a partnere. Ezen időpont után akkor lesz nagyon romantikus iosećaćete gondtalan.

Free Men született jellel megpróbálja a munka és a szerelem. Azt is meg kell találni egy befolyásos személy, aki segíthet nekik a szakmai fejlődés és a haladás a karrierjét.

Scorpio házas tudta élvezni a házastárs, ha sok nem nag, és elfogadják őt, amit ő. Mivel ebben a hónapban lesz minden sistereg a szenvedély, akkor nagyon valószínű, hogy nem lesz (nem) tervezett terhesség.

Nyilas

Tagjai ennek a jele elengedhetetlen, hogy mentálisan erős és érzelmileg stabil szeptember során, mert követik radikális változásokat. De ne félj, mert az összes végül minden rendben lesz. Az uralkodó bolygó beköltözik Libra, ami lehetővé teszi, hogy a szeretet az élet sokkal jobb, mint az előző időszakban.

Solo lövők új szerelem is találnak munkát, vagy a szociális hálózatokon. Szüksége van egy erős és befolyásos partnerként és akkor adja a legjobb, hogy megtalálják, és az ilyen. Azonban az első hét után a kapcsolatok is kiderülhet, hogy legyen az új szerelem nem az, amit elképzelt. Annak érdekében, hogy túlélje a kapcsolatot az szükséges, hogy a partnerek elfogadják úgy, ahogy van.

Tagjai ennek a jele egy komoly kapcsolatot számíthat egy nagyon romantikus időszak alatt ebben a hónapban. Azt is utal, hogy a lövő a házasság, hogy élvezni fogja a harmonikus kapcsolat a házastárs, a csillagok azt mutatják, hogy ez egy nagyszerű alkalom, ha kívánják, hogy terhes.

Bak

Lesz szeptemberben karrierjének az élen, de ez nem jelenti azt, hogy feladja szerelem 30 nap. A legelején a hónapban lesz nagyon termékeny új érzelmi kapcsolatok, amelyek segíthetnek erős lökést adhat, és tovább inspirálja, hogy még sikeresebb legyen a munkahelyen, amikor összpontosított a karrier. Szintén nem kizárt, hogy néhány Bak bevezetett egy új szerelem, csak a munkahelyen, vagy amikor tevékenységet folytat kapcsolatos munkát.

Amikor a kecske egy kapcsolat, vagy házas, tudjuk, hogy ez lesz harmonikus, de nem különösebben szenvedélyes hónap az Ön és partnere. De a szex hiánya nem károsítja a kapcsolatokat, így várható nagy támogatást a másik felét, amit csinálni kell.

Vízöntő

Kedves Vízöntő, ez lesz egy nagy hónapban az Ön számára! A legtöbb bolygó található a felső felében a szülés chart, ami különösen befolyásolja a szakmai előmenetel. De ez nem jelenti azt, hogy az életet szeretni pangó …

Mindeközben a Merkúr retrográd (szeptember 21-ig) ingyenes Aquarius lehet elvárni, hogy ők lesznek valószínű, hogy megtalálják a megfelelő partnert csak növeli. Új kapcsolatok, melyek realizálódik ebben az időszakban lesz uzuzetno szenvedélyes és nagyon valószínű, hogy lesz ráakad egy személy, akivel nagyon szexuálisan kompatibilisek.

Aquarius egy kapcsolatban vagy házasságban meg kell tanulni, hogyan kell kezelni a partner, hogy elkerüljék a felesleges viták. Most van itt az ideje, hogy elmondjam neki, mit gondol, és úgy érzi, és hogy együtt kitalálni, hogyan kell szinkronizálni a vélemények és attitűdök. Ha az életben vissza korábbi partner, tudja, hogy a kapcsolat jobb lesz, mint tavaly volt.

hal

Egy napfogyatkozás lesz a szeptember első napján elfoglalt Halak, akár egy kapcsolat vagy házas, hozhat fokozott stressz és a súrlódás egy érzelmi viszony. Ugyanakkor igaz szerelem lesz elviselni és túlélni ezt a tesztet.

Ez egy nagy hó magányos hal, mert akkor nagyon szociális, és így szert sok lehetőséget, hogy megismerjék érdekes emberek. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megfeleljen az új szerelem, amíg befejezi olyan üzleti vagy pénzügyi kötelezettség.

A halakat, amelyek komoly kapcsolat nagyon könnyen lehet ebben a hónapban, hogy feleségül, míg az oldalán a halat egy házasságot a Merkúr, a bolygó a szerelem. Csak legyen az ő befolyása alatt sok halat indulhasson tervez az utódok. Bár ez általában egy jó ideje, lehetséges, hogy túl birtokos, ami megijeszt a partnere, így nem a legjobb, hogy ez nem fog megtörténni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét