A legnagyobb titok az egyes: vízöntő állandóan azt mondja: „nem” Emiatt a Rams unalom lencse OVAKO

Hogyan írja alá reagál, és hogyan nyilvánul düh, milyen dühös és hogy bocsásson meg.

KOS

Rams könnyen mérges és legyen agresszív. Minden Kos tisztában van azzal, hogy ez nagyban segítené, ha megtanulják, hogy ellenőrizzék a harag. Ha szándékában áll, hogy vegyenek részt a romantika ezzel forrófejű, biztosan tudja, hogy képviselje saját érdekeit. Ezen felül, akkor meg kell tenni annak érdekében, hogy érdekes lehet, mert az unalom lencse veszekedés.

BIKA

Titokban vágyik bizonyosság. Nagy a hedonistával. A bizonytalanság érzése teszi őket gyűjtők pénzt és az anyagi dolgok. Szerencsére, ezek nagyon érzékeny és képes észlelni a biztonsági ered hitük önmagukban, és nem anyagi javak.

IKREK

Gemini crypto skizofrének. Van egy tudathasadás, akkor soha nem lehet teljesen biztos, hogy melyikük időt. Ezen kívül, hogy magukat „ördög hívei”, mert soha nem lehet tudni, hogyan és mit kell választani. Minden mérföldkő útjukon őket összekeverni.

RÁK

Rákok nagy crybabies. Ezt a vízjelet, akik kizárólag teljesítésében érzelmi igényeit, ami az oka, hogy nagy a bizonytalanság. Amellett, hogy fizetett, tudják, hogyan kell viselkedni, mint egy pióca a partner, unatkozott, és kötelezi őket, hogy állandóan szerint biztosítja, hogy a saját értékét. Ezért a telefon cseng, és gyakrabban, mint szeretné. Ennek elkerülése érdekében hagyja őket, hogy törődnek veled, vagy vesz egy kutyát.

OROSZLÁN

Az hazugság ártalmatlan, és a történetek, hogy beszélni kell fogadnia egy csipet sót. Leo szereti eltúlozni, és változtatni az események sorrendjét annak érdekében, hogy a dolgok úgy tűnt elbűvölő és izgalmas. Ezen túlmenően, szeretnek dicsekedni, de ez jellemző, ami felett nincs befolyása. Ezért a „segítünk” saját ego és kényeztesse magát. Velük soha nem unalmas.

Szűz

Virgo sohasem elégedett. Tagjai ennek a jele úgy vélik, hogy valami soha nem elég jó. Tökéletességre törekvés nem enyhíti. Amellett, hogy a perfekcionizmus, mana ahogy elemzik minden, még a legkisebb dolog. Ezért a kritika nem vesznek.

MÉRLEG

Mérleg mindig úgy néz ki, mintha nem tud várni, hogy legyen egy kedvese, és lehet, hogy vonzó a másik oldalon. Ennek oka az a viselkedés az, hogy szeretik, hogy egy kapcsolat, de ugyanakkor van egy probléma összekötő, mert „a fű mindig zöldebb valahol máshol.” Mi a rosszabb, akkor soha nem lesz biztos, hogy valami baj van, mert ezek a veleszületett diplomaták keverék és ha belül a szobrokat. Mérlegek passzív kutyákkal, akik vadásznak ugyanakkor a báj és a szépség.

SKORPIÓ

Secret Scorpio, hogy van egy csomó titkot, hogy soha nem fogja megtudni. Imádják a magánéletét. De ami még nyitott, Skorpió fogja érezni biztonságosabb és azt elkezdi megnyitni. Kíváncsiskodó be anyagukat nem mész, hogy segítsen felfedezni mire készül, és milyen tervei vannak. Scorpio rendkívül féltékeny partner flörtöl nehéz elviselni, és ne felejtsük el, és soha nem bocsátja meg a csalást, de megszünteti amint megtudja.

PONTOZÓ

Lövészek nem elrejteni semmit magáról. Ezek egy nyitott könyv és őszinte fájdalommal. Néha azért, mert ezeket a tulajdonságokat csinálni anélkül, hogy az időmérő. Ha nem tetszik nekik valami, amit gyakran temessék fejét a homokba, és így védve vannak. Gyakran úgy viselkednek, mint az önző és felelőtlen emberek.

BAK

Bak néha tapasztalt személyek jég szív, de titokban nagyon aggódnak, hogy mit gondolunk róluk. Annak érdekében, hogy a vágyaikat, készek keményen dolgozni, és csak ritkán lehetővé teszi, hogy megtudja, milyen módon sikerült elérni, amit feltérképezték. Ritkán paróka, ezeket azonban komoly emberek. Őszi igényes partnerek írja.

VÍZÖNTŐ

Imádják az emberiséget, de nem szeretem az embereket. Ők egy kicsit sznob, de elrejti, úgy viselkednek, mint ahogy képzelték magukat. A szokás azt mondja: „nem”, nem várható, hogy boldog legyen, ha megpróbálják elfogni őket. Vízöntő uralja Uránusz, ami számukra született lázadók. Ha elkezd viszonya Vízöntő, tudod, hogy amellett, hogy a saját, nem működik sem más olyan szabályokat.

HAL

Gyakran előfordul, hogy a hal nem lehet elérni a harmóniát szellemi és fizikai. Több, mint más képviselői az állatöv Halak hajlamos menekül. Szintén gyakran előfordul, hogy ebből adódóan, akár élelmiszer, könyvek, televízió, drogok, a szex. Rendkívül érzékeny ember, hajlamos a szakterületen. Hűség partner nehezen esik, és mivel megköveteli a teljes hűség, és maguk is hitetlenek, amikor lehetőséget kapott. Önhiba könnyen megbocsátani.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét