A legnagyobb bűn minden jel: Virgin maró irigység, a kapzsiság Bak …

Ez könnyű bűnt követ el … Különösen akkor, ha minden alkalommal. Nehéz találni, aki soha nem hiányzott semmi, és van egy jó ok, hogy miért. A állatöv jel jelentős szerepet játszik benne, amikor a kisebb vagy nagyobb bűn, írja Woman magazin.

Tudja meg, mit „tera” a zodiákus jel …

Aries – fáj mások

Rams teljes legyen a düh és kiszámíthatatlan. Ha szembe a harag Kos, akkor nem „túlélni”. Nem csak lehet elég intenzív, de láthatatlan spontán. Ez a spontaneitás szinte mindig vezet néhány problémát. Óvatosnak kell lenned, mert ha lazítani át a harag, talán fáj valakinek.

Taurus – falánkság / túlzás

Amikor azt mondjuk, hogy a falánkság nem jelenti azt, csak az élelmiszer – már egyáltalán. Bulls alá tartoznak valamilyen nárcisz és csak nézni a dolgokat, hogy szükség lesz a hosszú távon. Függetlenül attól, hogy az élelmiszer-, szex, vagy drága autót, Bulls mindenben néha eltúlozzák.

Gemini – becstelenség

Az ikrek egy szörnyű szokása igazságnak kell mondani mindig változik. Talán azért, mert a karakter mutatja az emberek két személyiség, vagy egy másik nézet a helyzetet, ami történt, és arról, hogy mit kell beszélni. Gemini szeretnek hazudni kis dolgok, de ezek sokkal fontosabb. Számukra ez a szabály – ha akar valamit a szabotázs, egyetértek!

Rák – amivel mások előtt magát

Mivel a Rák, az a személy, aki szeret, nem érzi, hogy fontos az idő és úgy gondolja, hogy ez a személy a legfontosabb az összes közül. A lényeg, hogy neked, hogy ez a személy, amire szüksége van, és hogy mindig ott van, melletted. Azt hiszem, ez nem rossz, de úgy vélik – nem hiszem, magad. Mielőtt az életed valakivel. Győződjön meg róla, hogy szeretsz!

Leo – túlságosan büszke

Határos nárcizmus, Leo bizonyítani tudja, hogy az egyik legnagyobb önző ember, amikor a személyes kapcsolatok. Minden természetes és tudja, hogyan kell hatni minden egyszerű módon. Arrogáns és tele magukat, hogy néha az emberek, akik szeretik nem akarja, hogy bármi több van benne.

Szűz – irigység

Virgin instabil, amikor a döntéshozatalban – akár akarják, hogy a legjobb, vagy hogyan lehet elérni, hogy messze. Azt akarják beszélni őket folyamatosan, különösen, amikor a vonzó egy szerető. Ha tetszik valaki, aki nem érdeklődik, akkor képes lesz követni őket, megfigyelni és gondolkodni, hogy mennyire féltékeny, mert az a személy, amit akar. Ön nem természetes szerető.

Mérleg – hiúság

Mérlegek nehéz vigyázni valami mást, kivéve, amikor a szépség. Bár tudták nézni a tükörbe, és látni a szép arc, ezért össze kell folytatni az életüket. Bár mérlegek tölthetnek sok időt előtt tükrök, még mindig próbál dolgozni én belső szépség.

Scorpio – vágy

Skorpió automatikusan kapcsolódik a vágy, mint a bűn. Ez azért történik, mert a szenvedély, hogy intim mindenkivel. Mindig adja meg az emberek a saját szavaival, ügyelve arra, hogy hallgatni a minden szót. Szereted a hosszú valaki, és fordítva. Azonban, ha nem talál minden szeretet.

Nyilas – házasságtörés

Lövészek gyakran túl hajlamos flörtölni. Szex számukra szórakoztató, de annyira nehéz személy jelen állatöv jel, hogy fenntartsák a hosszú és dedikált kapcsolatot. Bár szerelmes a másik felét, a szemük is „kérni” a lehetséges másik személy, akivel képes lesz flörtölni.

Bak – kapzsiság

JARC nehéz elhagyja az irodát, mert állandóan versengő mindenkivel. Arra gondolok arról, hogy hogyan kell a legjobb, és több pénzt keresni, mint az összes munka. Nem is akar költeni a pénzt, akkor nyerni akarnak, és hogy úgy gondolja, mindenki dörzsölje az orrát.

Aquarius – az önjelölt uralkodója minden

Aquarians szeretném hinni, ők inkább különleges, mint odrugih ember, mert Isten úgy teremtett. Mindig beszélünk, hogyan lehet több agyak kisujját, mint minden ember úgy szocializálódnak. Apropó ilyen dolgokat, tesz egy furcsa érzés.

Halak – lustaság

A halak láthatóan akik szeretnék tartani a fejét „a felhők”. Néha úgy tűnik, mintha csak létezik a világon, de nem másokkal. Hogyan töltik a napot ábránd, az emberek gyalog múltban, és boldogulni, miközben még mindig mozog lassú ütemben. Ez teszi rendkívül lusta, amikor az élet a jelenben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét