A csillagok nem tervezik sok, de nem ez! Bemutatjuk nyolc mítosz SIGN

Sok félreértés és kérdések folyamatosan helyezzük asztrológia de ha azt akarjuk, hogy tisztázza néhány közülük, a megfelelő helyen.

Ez a leggyakoribb 8, ami után világos lesz, hogy valójában nem kell azt hinni, amikor az asztrológia!

Első emelkedő uralkodó 30 év után – hamis!

Az emelkedő, amit a testünk, nézd, milyen az első benyomás hagyjuk. Mielőtt felismerik, mi az a nő, de a jel, így ez tényleg értelmetlen játék találgatás, mi valaki a horoszkóp. Lehetséges, hogy ez a tévhit terjedt, mivel körülbelül 29 éves lesz Saturn return (Saturn visszatér a szülés beállítás), az emberek nőnek ebben az időszakban, a változó prioritások, de valahogy jutott erre a következtetésre, ami nem helyes.

2. Minden Rams azonos, minden oroszlán ugyanaz .. – Hamis!

Nincs két egyforma grafikonok, ismernünk kell az óra a születés, hogy meghatározza az emelkedő, de az alapján, hogy a teljes térképet, ami történik, az első szülés, majd az időjárást. Még ikrek nem ugyanaz térképeket, mert nem voltak született pontosan ugyanabban az időben is értelmezhető külön-külön.

3. A térkép ikrek azonos

Egy perc 60 másodperc 4 fok. Tehát perc elég ahhoz, hogy különbséget beállítás a bolygó, ezért a teljes térképet. Tudnunk kell, hogy a születési időt mindkettő.

4. igazabb modern asztrológia a hagyományos, vagy fordítva

Nem számít, hogy milyen az asztrológia, de lényegében egy megoldás. Asztrológus hogy segítse az egyének függetlenül amely asztrológia foglalkozik.

5. asztrológus kell mondani, minden szép, nem rossz hír

Nem mond minden, amit látsz, de a helyes utat. Kizárt, hogy ne megijeszteni az ügyfél, hanem, hogy segítsen neki, hogy jobban érzi magát az elemzés után.

6. asztrológus fogjuk megoldani minden problémát

Ez nem, de segíthet megérteni a problémát, és ez a személy egyedül megoldani. Ő volt az asszisztens, nem boszorkány orvos vagy csodatevő.

7. mindenki lehet tenni horoszkóp

Ez lehet, de 14 év alatti gyermek év nincs szükség csinálni, csak akkor egy orientációs vagy az egészségre, vagy ha bármilyen probléma van. Szülői beleegyezés nélkül 14-18 éves nem tud elemzést.

8. Aquarius víz jele

Nem! Aquarius légi jel, fix, hím.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét