A bűnözők állatöv jel: A legnagyobb elkövetők száma a világban született a három MARK

Keresse meg, melyik állatövi tartozik a legtöbb bűnözők a világon.

Rák

Az FBI szerint ez a statisztika, a legtöbb bűnözők születtek éppen ez a jel. Hogy vannak téve a hirtelen hangulat, ezekben a pillanatokban a pszichológiai stressz és hajlamosak az erőszakra. Nagyon nehéz, hogy ellenőrizzék a viharos temperamentum velük, és a gyilkosság, a szenvedély nem ritkák. Ha fogott, cselekedni elveszett, de még mindig úgy gondolják, hogy az áldozat, hogy „keresni”.

bika

Bulls második a listán a legtöbb bűnöző hajlam. Leggyakrabban részt vesznek tevékenységek, amelyek összehozzák a nagy pénz, mint a lopás és a pénzmosás. Általában inkább egyedül dolgozni, mert a legvédettebb és kisebb az esélye, hogy elkapják. Ha elkapják őket a munka, bűnbánatot a reményében javára.

Mérleg

Összehasonlítva más levegő jelek, Mérleg soraikban van a legtöbb bűnözők. Masters a korrupció, a nepotizmus és más kétes ügyletek és azok különlegessége kereskedelmi bűncselekmény. Ezek nagyon átgondolt és könnyen kezelhetők a társainak, az emberek, hogy adnak kenőpénzt vagy fogadása tőlük. Ritkán felfedezhető, mert nagyon ravasz az ő „munka”, hogy kapcsolatokat mindenhol és mindig tudja, hogyan kell kijutni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét